Başlangıç > Bilinmeyen, Kitaplar > Necronomicon Efsanesi

Necronomicon Efsanesi

 

https://insanveevren.files.wordpress.com/2011/06/thenecronomicon.jpg?w=231

 

Necronomicon nedir? O kadar çok ismi var ki ve hakkında o kadar çok efsane oluşmuş ki, bırakın kendisini hakkında yazılanlar ciltleri dolduruyor; “Arabın Kitabı”,”Ölü İsimlerin Kitabı” veya “Ölülerin Çağrı Kitabı” ya da “Çıldırtan Kitap” kısacası bu bir mitik kitap.
Yazarının adı El Hazret veya El Azif. Yani meşum yazar Şamlı bir Arap. İnançlara ve de bilinenlere göre Necronomicon gerçek bir büyücünün el kitabı ve hiç şakası yok. Bazılarına göre, böyle bir kitap hiç yok, sadece Amerikalı korku yazarı Lovecroft´un hayallerinin ürünü, bazılarına göre ise var ama yerini kimse bilmiyor. Kısacası Necronomicon, tam manasıyla gizem dolu.

Necronomicon´un yedi cilt olduğu ileri sürülüyor, aslı 900 sayfanın üzerindeymiş, her cildinin 125 sayfa civarında olduğu düşünülebilir. Peki bu garip kitap nerede ve ne zaman yazıldı? Necronomicon´un MS 730´da Şam´da Abdül El Hazret tarafından yazıldığı biliniyor. Öyleyse El Hazret kimdir? Çok az bilgi var, onun çoğu da Necronomicon´un içinde; Hep yolculuk yapar çok okurmuş, İskenderiye´den Pencap´a kadar dolaşmış, onlarca dil konuşur ve öğrencilerine dünyanın her yerinden araştırıp öğrendiklerini anlatırmış. Metodları Heredot´u ve hatta Bruno´yu anımsatıyor. Nostradamus´un ünlü “Yüzlükler” inin ilk iki dörtlüğünde anlattığı metodun kaynağı uzmanlara göre Necronomicon´dan alınmıştır;

1. GECEYARISI, GİZLİ ODAMDA YANLIZ ÇALIŞIRKEN, OTURURUM ÜÇ AYAKLI PİRİNÇ SEHPADA, KÜÇÜK BİR IŞIK GELİR İNSANSIZ YERDEN, DÜŞÜNCEMİ AYDINLATIR, TALİHİMİN BOŞ YERE OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

2. ASA ELLERİM ARASINDA, KONUŞULUR BRANCHES ORTAMINDA, SU HAREKETLENİYOR, LİMBE, ETEĞİNDEN AYAĞA, BİR BÜYÜK KORKU, İÇTEN BİR SES, FARKLI BİR TİTREME, İLAHİ IŞIK, KUTSAL HABER ARTIK YANIMDADIR.

 

https://insanveevren.files.wordpress.com/2011/06/hp_necronomicon.jpg?w=300

 

Büyü veya daha doğru bir tanımla majikal kehanet için çağdaş araştırmacılar bilincin açılması ve güncel etkilerden kurtulabilmesi için belli uyuşturucuların kullanıldığını belirtiyorlar. Bunun bir formülü de ele geçirilmiş; “Günnük, aselbent, diktamnus, haşhaş kökleri, afyon” gibi maddeler kullanılıyormuş. Kaynak Columbia Üniversitesi´ nin inançlar ve yöntemlerle ilgili araştırma raporlarından alınma. Yani Necronomicon sadece bu yönden geleceği görebilmenin yolunu da gösteriyor veya öğretiyor. “Çılgın Arap” El Hazret´in çağının çok ötesinde olduğu da anlatılmakta, çünkü bu Necronomicon sayesinde geleceği gördükten sonra çağının dışında kalmış veya uyum sağlayamamış, ona çılgın denmesinin nedeninin altında çağına göre alışılmadık biri olması yatıyor.

İnsanı çıldırtıyor ama nasıl?

Bir diğer kaynağa daha bakalım, Yunanlı Yeni-Platonist filozof Proclus (MS 410-485), astronomi, felsefe, matematik ve metafizik uzmanıydı ve kullandığı büyü yöntemleriyle Hekate adlı mitolojik tanrıyı görebildiğini yazıyordu. Proclus, Eski Mısır ve Kalde gizem öğretilerinden yararlanmıştı ve Proclus´un yazılı yöntemlerinin tamamen El Hazret´in eline geçtiği ve Necronomicon´a aktarıldığı da söylenmekte. Neyse, biraz da bu garip kitabın basılı olup olmadığına veya basım tarihçesine kısa bir göz atalım.

Hiçbir Arap kaynağında Necronomicon´un çıkış bilgisi yok. Araştırmacı ve tarihçi İdris Şah, kitabı Hindistan´da Deobund´daki, Mısır El Azhar´daki ve Mekke´deki antik kitaplıklarda araştırmış ama başarılı olamadığını yazıyor. 1487 tarihli bir Latince belgede Dominikan Rahip Olaus Wormius imzasıyla Engizisyon´un ölümcül ismi Kara papaz Torquemada´nın İspanyol Yahudileri´ne zulmederken, Necronomicon´u ele geçirdiği ve İtalyanca´ya çevirttiği belirtiliyor. Wormius´a göre, kitap son derece tehlikeli ve okuyan insanı olağanüstü etkiliyor ve aklını başından alıyor. İçindeki bazı bölümlerde Tevrat´ın Yaradılış Bölümü´n deki gizli ve şifreli bölümlerin açıklamalarının bulunduğu ve bunları anlamanın sonucunda insanın çıldıracağını da belirtiyor.

Çıldırtan kitabın izinde..

Wormius, kitabın bir kopyasını ele geçirmiş olmalı ki, Spanheim Başrahibi Johann Tritheim´ a yollamış ama sonra Wormius ekliyor; “Çeviriyi yaktım, bu Tanrı´ya küfürdü, gerçekler çok fazla ortaya çıkıyordu, İnsanlar buna hazır değiller, daha çok zaman gerekiyor.. Ama başka kaynaklar Necronomicon´un yok olmayıp Vatikan´a yollandığını yazmaktalar. Yüzyıl kadar sonra 1586´da, Wormius´a ait kopya Prag´da ortaya çıktı. Ünlü İngiliz majisyeni Dr. John Dee ve asistanı Edward Kelly bu kez Necronomicon´u ele geçirdiler, söz edildiğine göre Dee ve Kelly “Necromancy” denen ölüleri mezarlarından kaldırma deneylerine ondan sonra başladılar. Ama bir bomba daha duyuldu, Necronomicon´da simya yoluyla altın yapma yöntemleri de vardı.

Dr. Dee, Necronomicon´u İngilizce´ye çevirip Manchester´de Christ´s College´e bıraktı. Sonra büyük koleksiyoncu Elias Ashmole eliyle Oxford´da Bodleian Library´de yer aldı. Ve şu anda da Londra´da British Museum´da Necronomicon´un bir kopyasının bulunduğu müze kayıtlarında yer alıyor.

Bildiğimiz her şeye aykırı..

Ne var bu korkunç kitabın içinde? Ulaştığımız kadarıyla bildiklerimize bir göz atalım;

* Tufan öncesiyle ilgili inanılmaz gerçekler vardır. El Hazret kaybolmuş geçmişin içyüzünü anlatırken, Tevrat´daki “Yaradılış” bölümüyle, mitolojik kaynaklar arasında kesin benzerlikler olmasına rağmen Tevrat bunları gizlemekte, bugüne kadar yapılan çeviriler ise kutsal kitabın aslından çok uzak. Geniş ayrıntılarla geçmişin ve dinlerin kaynağının içyüzü anlatılıyor.

* İnsan ırkı, dünyadan önce başka bir yerdeydi. Buna başka kürelerden gelme denmekte. Neo-Platonist inançlara göre anlatılan dünya benzeri yıldızlarda kendilerine özgün yaşam formları bulunmaktadır. Bu yaşam biçimlerinin özellikleri kozmik hiyerarşinin evrim çizgisiyle belirlenirler.

* Özel zamanların belirlenmesiyle ve özel semboller kullanılarak, eskilerle ilişki kurulabilir ve onlardan istenilen kozmik bilgiler alınabilir, o zaman geçmişe ve geleceğe hakim olmak mümkündür ama bu tehlikeli bir yoldur çünkü insan taşıyabileceği bilgiyi edinmeli ve bunun farkında olmalıdır.

 

https://insanveevren.files.wordpress.com/2011/06/necronomicon-evildead.jpg?w=300

 

Hitler kitaptan yararlanamadı…

Necronomicon´un bilinen kopyaları kayıp görünüyor, bazı kaynaklar Adolf Hitler´in okült ilgisi sonucunda kitabın bir kopyasını ele geçirdiğini belirtiyorlar ama sonrası bilinen bir şey, Führer´in sonu efsaneye göre Necronomicon´dan yararlanmışa benzemiyor. Dee´nin Bodleian Müzesi´ndeki çevirisi 1934´den sonra yok oldu, belki de Hitler´e giden kopya oydu. British Museum önceleri çalınmalardan söz ediyordu ama bunun doğru olmadığı anlaşıldı, Wormius baskısı oradaydı ama nedense kataloglardan silindi ve yeraltı depolarına kaldırıldı.

Hatta bir iddiaya göre çok değerli eşyalar klasmanına alınarak 1940´larda Kraliyet mücevherleriyle beraber Galler´de özel bir şatoya saklanmıştı. Sonra tüm dünya kitaplıkları Necronomicon ile ilgili kaynakları ve belki de kopyaları saklamak için sanki söz birliği ettiler. Necronomicon´ın çıldırtması anlaşıldığı kadarıyla sanıldığı gibi değil, sadece bildiğimiz, inandığımız her şeyi reddetmesi ve gerçeklerin çok farklı ve belki de çok acımasız olması yüzünden okuyanlar şoka giriyor olabilir. Ötesi, gizemin hala sürdüğünün gerçeği, kimbilir ne zaman kadar? Herhalde, kendimizden, ne için varolduğumuzdan ve geçmişimizden korkmamayı öğrenene kadar da Necronomicon´u göremeyeceğiz.

Hatırlayacaksınız aşağıdaki videoda izleyeceğiniz Evil Dead 2 filminin açılış sekansında Necronomicon’a atıfta bulunulmuş ve kitap Book of the Dead – Ölülerin Kitabı olarak sunulmuştu.

 


evrenveinsan

 

Kategoriler:Bilinmeyen, Kitaplar
  1. pelin
    01 Ağustos 2012, 23:46

    h.p. lovecraft’ın uydurması diye hatırlıyorum bu kitap.. zaten arapça’da da öyle bir isim olmadığı, son derece uydurma olduğu defalarca yazılmıştı.. çok ilgi çekici, keşke gerçek olsa denilen bir kitap fakat hayal ürünü ne yazık ki.

    • Alvin
      25 Aralık 2019, 21:26

      Ben bu kitabı çok merak ediyorum ve okumak isterim …..Bu kitabı nerden bula bilirim ?bilen varmı ????

      • Belinay
        05 Temmuz 2020, 17:44

        Google’den araştırırsan bula bilirsin. Birçok site de var kitap. Ancak orijinal olduğunu bilemem tabii ki. Kitaba başlarken site de aklı dengenizi kaybederseniz sorumlu değilizdir diye yazılıyor.

  2. Altuğ Doğukan
    15 Eylül 2012, 18:46

    Ancak farkındaysanız Çılgın Arap’ın çok fazla dil konuştuğu söylenmektedir ve “Necronomicon” adı Latince’den gelmedir. Belki de kitabın adı farklıydı, sonradan değiştirildi. Emin değilim ama ben böyle bir kitabın olduğuna inanıyorum çünkü Lovecraft’ın öncesine dayanıyor bu kitap.

  3. 01 Kasım 2013, 22:56

    Kitap gercek gizli tutulan tek kitap tum dinleri ortadan kaldirmaya gucu yetecek bir kitap oldugundan gizlenmistir bir kac demonla iletisime gecmek mumkun bir kac demon cozuldu bir kacdemonuda aralarindakiler bilgi sizdirdi…bizzat kitapla kendim ilgileniyorum…

    • Elif
      13 Temmuz 2018, 16:37

      Nasıl yani bizzat kitapla siz nasıl ilgileniyorsunuz ? Biraz daha açıklarmısınız

  4. 14 Haziran 2015, 12:46

    Arkadaş olağanüstü olduğu iddia edilen ne varsa Adolf Hitler ile özdeşleştirilmiş…Bunun olduğu gibi.Bende Lovercraft’ın hayal ürünü olduğunu birçok yerden okudum.Yazar arap ise kitap neden Latince..

    • 17 Temmuz 2015, 10:57

      Çünkü Al Hazret bir çok dil biliyormuş.Yani Latince olması normal.

    • 17 Eylül 2016, 19:44

      latince arapçada ladince demektir ve buda din yok anlamına gelir

      • Kaan Mert
        18 Şubat 2019, 01:58

        Evet Usame Bin Ladin de Din yok Usame demektir 😂
        Latince Arapçada Ladin’le demekmiş
        Arapça bilmesek bize yutturacak
        Hayal dünyası geniş çocuk seni

  5. ali öztürk
    24 Temmuz 2016, 23:19

    tehlike içeren ve gerçeklerle karşılaşıldığında kaldıramayacağınız sonuçlarla dolu bir alem..korku ,gerilim ve çaresizlik insanı delirtir..kendinden emin ve ben bunu beyin gücümle yenerim diyen bir çok salak gördüm..çıldırdılar..kurtulmak için inanılmaz girişimler ve saçma saplantılar içinde dairesel döngüler yaşayanlar…intihar edenler…herkes şanslı olmayabilir..o yüzden yaşamış biri olarak bu alemden uzak durmak,,bize ayrılmış boyutta merakımızı gidermek efdaldir…hiç bir faydası yok..yönlendirip kazançlar edinirim diyenler çoook acı bedel öder…herşeyin karşılığı vardır..ama bunun karşılığını er mide kaldırmayabilir…HERKES KENDİ
    BOYUTUNDA YAŞASIN..RAHAT EDER….MERAK BAZEN İNSANI AKILALMAZ ÇIKMAZLARA SOKAR.

    • Sakirreis
      02 Ocak 2017, 22:24

      Yorumu beğendim. Bende farklı alem görmüş biri olarak yorumlarına katılıyorum. İnsan oğlunun doğasına istinaden kaldıramayacağı şeyler görebilir ve bu durumda aklını yitirebilir. Ama senin hangi alemi gördüğünü merak ettim ???

      • ali öztürk
        09 Ocak 2017, 13:54

        gördüğün alemi isimlendirebiliyorsan ne mutlu..ama masonluğun veya kabbalistlerin gördüm dediği çocuksu alemlerden ,,yani 7 li ve onlu halkalarından bahsetmek out artık..daha sert ve daha ileri boyutlar..isimlendirmek veya alemi öğrenmek hiç aklıma gelmedi..sadece sert bekçiler ve işgalci kimliğin ön planda olduğu yerler..

      • Digitalillusion®
        30 Ocak 2017, 15:09

        Siz şamanların kutsal içeceği olan salvia divionirum’dan bir içinde görün alem neymiş, neresiymiş?..

    • 18 Mart 2018, 12:38

      merhaba hocam rica etsem benimle iletişime geçer misiniz. çok önemli
      https://www.facebook.com/

  6. ali öztürk
    24 Temmuz 2016, 23:29

    bu yorumum necronomicon için değildi..boyut değiştiren beyin bu dünyadan kopar..beden fazlalık gelebilir..ruh girdiği alemde üstündekinden kurtulma telkinine girebilir..etrafındaki alem sevimli değil acımasız varlıklarla çevrilidir..bizim anlayamayacağımız yaşam formları gibi..durağan,,harketli veya çok süratli..bazılarında şekil bazılarında telekinesi bazılarında ise görüntü kirliliği..ama siz hep yanlızsınız…bana şimdi herşeyi metoduna göre uygulamazsan bunları yaşamazdın diyenler olabilir…KOMİKSİNİZ…derim…geri dönüşünüzün olmayacağı sorularla karşılaşabilirsiniz…orada ne kadar kalırsanız bu boyuttan o denli daha fazla koparsınız…yani zombi olursunuz…inanın kurtulmak için metafizik uzmanlar ararsınız…bulamazsınız…çünkü çoğu sahtekar..

  7. ali öztürk
    25 Temmuz 2016, 00:05

    bu kitabın varolduğuna inanıyorum..çünkü islam dini yeryüzüne indikten hemen sonra bir denge unsuru olarak vesvese edilerek ortaya atılmış olabilir..kozmik çorba olan dünyamız denge üzerine kurulu..inanan ve inanmayan kültler…hiçbiri diğerini yok edemez..din ne kadar yeryüzünde sağlamsa–küfürde o denli sağlamdır…denge bozulursa dünya dağılır..negatif ve pozitif kutuplar taşıyan çekim dünyayı dengede tutuyor..hiç bir salak ben yahudiliği–hristiyanlığı yada islamı yeryüzünden kaldıracağım cehaletine düşmesin….sıçar….hiç kimsede bu üç semavi din harici kadim inançlar yada başka kültleri bitiririm diyede düşünmesin…buda imkansız…necronomicon ise izdüşümlerin gölgesinde negatif gücün akıl karıştırıcı kurbanlarını arayan ,,cennet denilen gezegenden veya galaksiden insanın ve negatif gücün dünya denilen kaya parçasına taşınması sırasındaki olayları kendi düşünce haklılığında benimsemesi veya bu haklılığına bağlı olacak kurbanlar arayan şaşırtmaca..

    • ARNECAN
      01 Kasım 2016, 23:14

      BU KONULARDA OLDUKÇA BÜYÜK MESAFELER ALDIĞINIZ, YAZDIKLARINIZDAN ANLAŞILMAKTADIR. BİR NOKTADA TEBRİK EDERİM.

      HEMEN BELİRTMELİYİM Kİ, SÖYLEDİKLERİNİZİN TAMAMINA YAKINII KABUL ETMEK ZORUNDA İNSANLAR. GERÇEKLER İNANILMAZ DERECE ACI OLABİLİR.

      İNSAN IRKI ŞU ANDA, 3. BOYUTTA. HENÜZ BU BOYUTU BİLİNÇLİ OLARAK AŞABİLECEK BİLGİ VE TECRÜBE BİRİKİMİNE SAHİP DEĞİLLER.

      ANCAK, ARAŞTIRMALARINDA, ŞAYET REPTILIAN VE GRİ IRKLARI BULABİLİRLERSE, BU TÜR KİTAPLARI OKUMALARINDA FAYDA OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

      ANCAK, BU YETERLİ DEĞİLDİR. YER KÜRENİN BAZI GİRİŞ BÖLGELERİNDEKİ YER ALTI ŞEHİRLERİNE GİRİP, TEKRAR, GELDİKLERİ YERE DÖNEBİLİRLERSE, TAHMİN BİLE EDEMİYECEKLERİ SEVİYEYE GELEBİLİRLER.
      TÜM ŞAKRALARINI AÇMALARI ŞARTI İLE 5. VE 6. BOYUT DÜNYASI GÖRÜLEBİLİR.
      SAYGILARIMLA,

    • Gerçeğin İzinden
      06 Ocak 2017, 22:48

      Beyin İle Telepati 3. boyuttan daha yüksek ırklar için ve bunun daha derinine inerseniz kendinizi başka bir boyutta hapsolmuş olarak bulabilirsiniz araştırmalarıma göre necronomicon gerçek olabilir neden derseniz kuran’dada dabbeler üstün ırklar ve deccal ve dahası bu büyük evren tabikide sadece şuanki insanlar için yaratılmamış. Zaten dünyanın şuanki insanlara yaratıldığını düşünmek bir delilik . Şuanki İnsanlar 3. boyutta yaşıyorlar. 3. boyut bana göre bir cismin sadece ön yüzünü görebiliyorsunuz ama o cismin ön yüzünü görebilirken arka kısmını göremiyorsunuz buda demek oluyorki 5. boyut 6. boyut ve hatta 4. boyut insanları bizden çok üstünler araştırmanıza kurandan başlayın iyi günler

      • ali öztürk
        09 Ocak 2017, 14:03

        iki arkadaşımada ilginizden dolayı teşekkürlerimi sunarım..kısacası noktalar aynı..ve ben sadece şunu belirtmek istiyorum..insan naturası ve fiziki noktaları bu boyutlara yeterince uygun değil..eğer uygunluk simgesi kazanımları sözkonusu var diyenler,,çok büyük eziyetler görmüş sonucunda ise insani kimlikleri azda olsa terketmiş ruh sistemine erişmişlerdir..bu kimlikler–hem şeytani hemde rahmani kimlikler kazandırır..iki kimliğinde varış noktası yaratıcıyı işaret eder..aksi karışıklık veya kaostur..erenler ,,veliler,,evliyalar nebiler ve peygamberler,,yeryüzünde bulunan solucan deliklerini keşfetmiş,,bir kıtadan diğer bir kıtaya saniyelik seyahatler gerçekleştirmişlerdir..bu alemlerdeki askerlerce korunmuşlardır..biz insanlar pozitif veya negatif gücü–melekler ve şeytanlar olarak isimlendirmişizdir..

      • ali öztürk
        09 Ocak 2017, 14:08

        şeytani denilen yani negatif sarmalın gücü kötülüğe dayanır..negatif güç yaratıcıyı tanır,,çünkü onu görmüştür..ama inkar yoluna gurur ve kibiri sonucu sapmıştır..onun gücüde yaratıcımız tarafından verilmiş ve korunmaktadır..yoksa aksi bir düşünce saçma olur..bu güç aynı pozitif güç gibi güçlü aynı zamanda etkilidir..unutmamak gerekir..denge bozulduğunda dünya parçalanır…iyi veya kötü objelerin hepsi aslında birbirinden aldığı destekle ayakta kalır..yoksa herşey darmadağın olur..enteresandırki,,yaratıcı böyle bir denge kurmuş..

      • ali öztürk
        09 Ocak 2017, 14:13

        telepati ve telepatik kavram içeren alem beynimizin bir bölümünde mevcuttur..bu kapı açıldığında,,ilk zamanlar korkunç baş ağrıları ve çığlık sirenleri ile insanı çıldırtacak noktalara iletir..bazı insanlar kafasının içinde sürekli bir böceğin öttüğünden söz eder..aslında bu kare içine yerleşmiş diğer boyut varlıkları sürekli kapıyı açık tutmak için çığlık atarlar..

      • ali öztürk
        09 Ocak 2017, 14:26

        ..kusura bakmayın arkadaşlar epey gevezelik ettim..ama son olarak bir konuyada değinmeden edemeyeceğim,,,negatif ve pozitif zirve noktalarında çizgi o kadar çok inceliyorki,,,bir nefes mesafesi kadar yakınlaşıyor…en tehliklei noktalardır…inançsız veya kötü biri,,gerçekle yüzleşir,,ani bir şekilde iman edebilir,,yani pozitif kavrama yer değiştirebilir….hatta pozitif gücü savunan biri bile bu noktada ,,küfürdeki gücü görüp ego ve bencilliğine yenik düşüp,,negatif olabilir….her şeyden önce bilinçaltımızdaki gizli alemi keşfetmemiz yani kendi gerçek kimliğimizi gözden geçirmemiz gerekir…işte o zaman sağlamlık ölçütleri ortaya çıkar..her şey gönlünüzce olsun…

    • Kedi
      05 Şubat 2017, 20:17

      Çok merak ediyorum evrenin ötesinde farķlı boyutlarda neler var insan ruhuyla ne kadar hissedebilir ne hissedebilir sınırların otesinde ne var

  8. Uğur
    03 Ocak 2017, 20:31

    Dinlerin nasıl bir tuzak olduğunu, bize meleksi ve şeytani olarak anlatilanlarin aslinda tam tersi olduğunu, tanrı olarak bilinen bu hologramin yaratıcısının asıl amacını ve daha fazlasını okumak için “the forbidden religion” ı okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

    • ali öztürk
      09 Ocak 2017, 13:47

      ateizmde bir din dir..önce din denilen kavramı iyi algılamak gerekir..din inanmaktır..bir bakış açısı ve beyin süzgeçinden geçmiş kavramdır…ateizm de inançsızlığa yani her şeyi yaradan varlığı reddetmektir..buda bir inançtır..yani din dir..ateizmin bir din olduğunu ve inanmamaya inanan bir düşünce şekli olduğunu bir çok teologlar belirtmiştir.

      • Altuner
        12 Ocak 2017, 22:42

        Ali bey bilgili biri olduğunuza inanıyorum. Bana okuyabileceğim kitap veya sizde olan PDF türü yazı mailine atarmısınız. altuner_akal@hotmail.com

      • Kedi
        05 Şubat 2017, 20:47

        Mesela öldüğümüzde ruh bedenden ayrılır gömüldükten sonra imamın okuduğu bir dua mı bizi tekrar kabirdeki bedenimize geri getirir astral seyehat denilen olay beni farklı bir boyutamı götürür yoksa bu boyutun derinleriklemi götürür merak ettiğim çok şeyi deneyimlemişsiniz gibi hissettim nl.ghan01@gmail.com

      • Kedi
        05 Şubat 2017, 20:48

        Mesela öldüğümüzde ruh bedenden ayrılır gömüldükten sonra imamın okuduğu bir dua mı bizi tekrar kabirdeki bedenimize geri getirir astral seyehat denilen olay beni farklı bir boyutamı götürür yoksa bu boyutun derinleriklemi götürür merak ettiğim çok şeyi deneyimlemişsiniz gibi hissettim nl.ghan01@gmail.com hshwjhshw

      • Mert
        15 Mayıs 2017, 20:38

        Merhabalar Ali Bey. Bu konularda bilgili olduğunuzu anlamak için 5 dakika ayırıp okumak yeterli oluyor.. Bir ara sizinle internetten veya yüz yüze olarak görüşmek isterim, konuşmak isterim. mertcetinler@gmail.com

  9. Tunahan ÜZ.
    01 Mayıs 2017, 22:53

    Doğruda olabilir, yalanda. Ölünce herşeyi görücez diye tahmin ediyorum, öğreneceğimiz çok şey var gerçekten zaten az kaldı şu hayata bakalım neler olucak

  10. Resul
    22 Mayıs 2017, 13:34

    Ali Bey Merhaba

    Sizi tanımak sohbet etmek isterim.
    Ben de son zamanlarda AHMET HULUSİ okuyorum. Araştırıyorum.
    Mail adresimden ulaşırsanız memnun olurum.
    elbasresul@gmail.com

  11. SERDAR
    02 Temmuz 2017, 14:54

    öldükten sonraki alem gidip dönenlerin ışık gördük demelerinden öte geçememiş..ya biz bu dünyaya,,başka bir gezegenin cehennemi veya cenneti olarak gelmiş olabiliriz desek..ne düşünürdünüz ?..kimileri çok büyük refah,,kimileride eziyet görürken..adaletsizlik demek içten bile değil ,,,,değilmi ?…o yüzden ölüm son diyenler bir kez daha düşünsün…kainatın katmanlar halinde olduğunu ve bizim kaçıncı katta olduğumuz bile tespit edilmemişken…mistik alemler ve 3 semavi din ölümün bir son olmadığını,,,sonraki alemlerin varlığından her zaman bahseder…eğer böyle bir şey olmamış olsaydı adaletsizlik o zaman olurdu…yapılan zulüm illaki karşılık görecek,,,iyilikte..heee bu nasıl olur diye sorar gibisiniz……..

    ruh ölümle bedenden sıyrılır…taki toprağa kavuşana kadar..halen yeryüzündedir..nedenmi ? hangi aleme taşınacağı ile ilgili sorular soracak olan evrenin muhafızları vardır….yanlızlığını bekler…yani mezara gömülüşü veya yakılışı…

    bu sorgu sırasında kalbin çalışamayacağı noktalara kadar ruh yerleşir..akıl çalışır,,göz görür,,,geçicidir…ama zaman farklıdır..çok uzun veya çok kısa sürer….ama zaman aynı zaman dilimidir…

    sonrası ise evrendeki başka bir gezegene yerleşmek üzere ruh elçilerle beraber hareket eder…bu gideceği gezegende başka bir bedende tekrar doğar…ama asla dünya değildir..

    NE YAŞAMIŞ VE YAŞATMIŞSAK,,,,,BEDELİNİ YENİ BEDENDE DOĞARAK ÖDERİZ…SAYGILAR…

  12. ali öztürk
    02 Temmuz 2017, 15:04

    üstteki yorumun devamı,,isim yanlış girildi..gerçek sıkıntı ve anlayıp idrak edemediğimiz tek nokta,,aslında kendimizi tanımamızdır…5 milyar insan var yeryüzünde,,,kendini keşfetmiş insan sayısı fazla değildir..gerçek kimliklerimiz bilinçaltında gizlidir..boşuna ben şunu çözdüm veya ben bu kişiyi çözemedim saçmalık sarmalına girmeyin….aslında kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz…
    şartlar veya koşullar dairesindeki insan ile bilinçaltında yaşayan şahış çok zıt karakterleri barındırabilir..
    negatif gördüklerimiz pozitif…pozitif dediklerimiz aslında negatif olabilir..her an her kişi değişebilir..bu yüzden insanın en büyük yapacağı keşif kendi dünyası olmalı…çevre baskıları veya konuşmalardan tek etkilenmeyen kısımdır bilinçaltımız…asla yalanı kabul etmez,,gerçekler orada çok acımasız ve durudur..
    kabullendiğimiz veya tamam dediğimiz yer üst beyindir..ve anında vazgeçer veya teoriyi kabul eder ,,etmez..anlık duygu ve baskı oluşumu sonucu analizci zihinden ayrılabilir veya bağdaşabilir..

    ,,,kendi iç dünyanıza yönelin,,,inanın oradaki kimlik sizin gerçek kimliğiniz…ölüm anında veya ÖLÜM SONRASI HERŞEYE CEVAP VERECEK VEYA İTİRAZ EDECEK BİLGİLER ORADA SAKLI..

    • Baris
      23 Temmuz 2017, 22:38

      Ali bey bilgilerinizi benimlede paylasmanizi isterim barisbogaz.bb@gmail ulasirsaniz sevinirim

  13. ali öztürk
    02 Temmuz 2017, 15:11

    Bir arkadaşımız salvia divionirum’dan bahsetmiş..sentetikler veya organikler ,,sizi sadece oturduğunuz yerde ,,beyne yapılmış acımasız işkencenin sonuçlarına iletir..uyuşturucu ile bu yola girenler,,sadece dairesel döngü yaşayıp,,zavallı bir şekilde ölürler..nedenmi ?..
    KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ…VE ZAVALLI BEYNİNİZE ACIMASIZ BİR MADDE GÖNDERİP,,SİZİN KURTULMANIZ İÇİN UĞRAŞMASINI BEKLERSİNİZ…NE SALAKÇA VE NE MAZOŞİSTÇE…

  14. ali öztürk
    02 Temmuz 2017, 17:59

    iki bölümlü olarak hayatlanırız..kendi ruhumuzun yanında bedenimize negatif ve pozitif güçler eşlik eder…bir ömür ne kadarsa ayrılmazlar..ömür biter özgür kalırlar..ruh bedeni terkettiğinde asla bu dünyada barınamaz…ruh çağırma ile sadece o kişi ile birlikte bir ömür yaşamış negatifle konuşursunuz..yani cin veya şeytan…insan bilincine ulaşım noktaları sizin izin verdiğiniz ölçüdedir..yani size ait bilgiler..size yanıt veren bu şahıstır..o zannedersiniz aslında değildir..insan ömrü 70 yıldır ortalama..ama bu mahlukların 700 ila 1300 yıl yaşayanı vardır..size birkaç ölmüş insandan bahsedebilirler o imiş gibi..ve en sevdikleri olguda sizi kandırmak ve korkutmaktır..bu onların en sevdiği eğlencedir..

    makineye bağlı yaşayan bedenler vardır..biyolojik yaşamları devam eder..otomatiğe bağlı sistemleri yaşar…ama aslında içinde kimse yoktur..yani ruh gitmiştir..ara boşlukta bekler,,çünkü cevap vermesi gereken sorular vardır..bu onun en büyük cehennemidir..nedenmi ?

    boyutlar arası zaman dilimi çok farklıdır..1 saat 500 yıl gibi,,veya bir yıl 10 saniye gibi..işte buradaki ölçünün neye bağlı olduğu bilinmiyor..

  15. ali öztürk
    02 Temmuz 2017, 18:20

    ASLA AMA ASLA KENDİNİZİ KANDIRMAYIN..VE KENDİNİZE YALAN SÖYLEMEYİN..İSTEMEDİĞİNİZ BİR OLGU GERÇEKLEŞMİŞSE,,GERÇEKLERE SARILIN..EN GÜZEL VE EN SAĞLAM METOD SABIRDIR..ÇOK ACIDIR,,AMA MEYVESİ ŞAHANEDİR..ATAK YAPTIĞINIZDA ASLINDA BEKLESENİZ,,KENDİ YANLIŞLARINIZI GÖRME GERÇEĞİNE SAHİP OLURSUNUZ…VE İYİKİ SABRETMİŞİM DERSİNİZ..İNANAMAYACAĞINIZ GÜZELLİKLERE TANIK OLURSUNUZ..

    DÜNYA ESRARENGİZ OLGULARLA DOLUDUR..AMA BUNA GERÇEK İNSANLAR ULAŞIR.

    GERÇEK İNSANLARDA BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAZ..DELİLLERDEN YOLA ÇIKAR..AMA BAZI GERÇEKLERİN DELİLLERİ YAŞADIĞIMIZ FORMUN İÇİNDE GİZLİDİR…

    BİZ İNSANOĞLU FARKLI BİR YAŞAM FORMUNA SAHİBİZ..VE BİZİM YAŞAM FORMUMUZU KISKANAN,,,AMA SİZİN ÇOK MERAK ETTİĞİNİZ,,BAŞKA BOYUT CANLILARI VAR,,BİZİMLE YAŞIYORLAR…BİZ MADDEYE YÖN VEREBİLİYORUZ..AMA ONLAR VEREMİYORLAR..YÖN VEREN ÇOK AZ BİR KESİMİ VAR..AMA YETERLİ DEĞİL..

  16. ali öztürk
    03 Temmuz 2017, 08:35

    reptilian veya başka sürüngen ırkların üstünlüğü yoktur..sizleri korkutmak için uydurulmuş efsaneler bunlar..sürüngenlerin eti lezzetlidir..hiç yılan,iguana,,kaya keleri gibi sürüngenlerin etini tadan varmı..özellikle komando eğitimi almış olan askerler illaki yılan etini tadmıştır..çok lezzetlidir..

    reptilian denilen ve böyle empoze edilmeye çalışılan kişiler,,özellikle şeytan ile anlaşmış,,kendi ruhunu derine sıkıştırmış ve cin tayfasına bedeninde yer açmış kişilerdir.VE ONUN TARAFINDAN YÖNETİLİRLER..KENDİLERİ BİLE DEĞİLDİR…bazen kendini göstermek için şekil bozuklukları yüzde ve ellerde görülebilir..ama sürüngen veya üstün ırk değildir…BU ALEMDE İNSAN IRKI ÜZERİNDE DAHA GÜÇLÜ VE ÜSTÜN BİR IRK YOK…AMA İNSAN NE TUHAFTIRKİ KENDİNİ GÜÇLÜ HİSSETMEK İÇİN SAÇMA OLGULARA SAPAR..İNSAN OLMANIN ÖZELLİKLERİNE DOYASIYA YAŞAYIN..

    DÜNYANIN DERİNLİKLERİNDE YAŞAYAN VE ZAMANLARI GELDİĞİNDE YERYÜZÜNE ÇIKACAK İKİ IRK VAR…YECÜC VE MECÜC,,,insan ve cin ırkının birleşimi sonucu oluşmuş melez bir ırk..20 000 metrelik sondajda sesleri duyuldu…bir gün yeryüzüne çıkacaklar..devler ve cüceler olarak..

    şeytan asla sizden daha üstün değil..yani negatif sarmal..gücü sadece fısıldamak..ve sizi kendi eksenine çekmek için değişik fikirler fısıldar..beyninizi kullanın aklınızı çalıştırın..etkisi sadece fısıldamaktır…ama ona ait bir bölge işgaline girmişseniz kurbansınızdır..bunlar nemi ?..ruh çağırma,,büyü,,sihir,,fal,,ve negatif sarmala ait ne varsa…siz onun bölgesinde dans ediyorsunuz demektir bu..ve sizi istediği gibi çekip çevirir..taki hata yaptım geri çekiliyorum diyene kadar..bulaşma söz konusu olduğunda ise sizden bir diyet ister..ve ödemek zorundasınızdır..işte reptilian denilen zavallı mavi kanlılar bu gruba girer..

  17. Barghaton
    17 Temmuz 2017, 22:45

    ali öztürk yazdığın bazı şeyler çok saçma özellikle reptilian ırkını yok saymanız tamamen cahillik kanıtı.islam dini sizin beyninizi köreltmiş.necronomicon bizzat reptilian yaratıkların sırlarını anlatan bir kitaptır.sizin islamı korumanız bizzat reptilan yaratıkların çıkarlarına hizmet eder.çünkü islamı,hristiyanlığı ve yahudiliği bir çok semavi dini yaratan reptilian varlıklardır.kendilerini tanrı ilan eden iblisleşmiş demonlarla ortak çalışan yaratıklardır.reptilianlar 4.5. boyutlar arası yaşayan lanetlenmiş varlıklardır.gerçek tanrı evrenin tanrısıdır.insan ile tanrı arasına reptilianlar girmiştir.insanların semavi dinlere ve diğer dinlerdede dahil etmiş oldukları dualarda enerjilerini emiyorlar.gerçek tanrı evrenin tanrısıdır.henüz insanlar gerçek tanrıyı bilmiyorlar.kozmosun gerçek tanrısı olan evrenin tanrısı reptilian ırkı ve demonları lanetledi.lanet dünyayı sardı.savaşların var olması ve din adına yapılan tüm savaşlar bunun kanıtıdır.dinleri yaymak için savaş yapmak kan akıtmak kurbanlar kesmek sümerden beri bir çok dini inancın içine girmiştir.peygamberler reptilianların ve demonların elçileridir.peygamberler demonlardan ve reptilianlardan aldıkları doğa üstü güçlerle insanları semavi inançlara yönelttiler.insan ile gerçek tanrı arasına reptilianlar ve demonlar girdiler.insanların duaları gerçek tanrıya ulaşmıyor.gerçek tanrıda henüz insanları uzaktan izleyip hiç bir şeye müdahale etmiyor.çünkü karma kanunu koydu.kötülük yapan yaptığı kötülük kadar lanetlenir.karmanın kuralı kötülüğün derecesine göre yansır.

    • ARGALON
      18 Temmuz 2017, 22:09

      ALİ ÖZTÜRK MERHABA. BAZI ŞEYLER ÖĞRENMİŞ BUNLARI ANLAMAK ZOR DEĞİL. ANCAK VE NE YAZIK Kİ ÇOK EKSİKLERİN VAR. İLK ÖNCE HİTABETİNDE MUHATAPLARINA YARALAYICI, SİNKAFLI, KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME Kİ, O SÖZLER SANA GERİ GELMESİN. İKİNCİ OLARAK, REPTILIANLAR HAKKINDA ÇOK AMA ÇOK İLERİ TEKNİKLERLE BİLGİ EDİNMEN LAZIM. SAMİMİ VE CİDDİ SÖYLÜYORUM. LİSAN (BİLHASSA İNGİLİZCE) BİLİYORSAN YABANCI KAYNAKLARI DEVAMLI TAKİP ET, ONLARIN NE DEMEK İSTEDİKLERİN,BİR KAÇ KANALDAN TEWYİT ETTİRMEYE ÇALIŞ. REPTILIAN IRKI Kİ 3 ANA DEĞİŞİK TÜRDÜRLER, BARGHATON’UN DEDİĞİ GİBİ 4. İLE 5.BOYUTTA BULUNURLAR VE 200 BİN SENEDEN BERİ DÜNYA GEZEGENİNDE VARLIKLARINI SÜRDÜRMEKTEDİRLER. ÇOCUK KANI YERLER VE ONLARI KEMİKLERİNE VARANA KADAR YERLER AYNI İNSANLARIN KOYUN-KUZU-TAVUK-BALIK YEDİKLERİ GİBİ. DEMEK Kİ İNSANLARDA BİRER DEMON KILIĞINDA YARATIKLAR MIŞ. BUNU ANLAMAKTA FAYDA VAR. İLK ÖNCE MISIR VE DAHA SONRA ÇİN-XIAN BÖLGESİNDEKİ TÜRK PİRAMİTLERİNİ GECELERİ UYKUSUZ KALMA PAHASINA İNCELE. BAK NELER GÖRECEK VE YAŞAYACAKSIN. SONRASINDA GENE DOĞRU VE İNSANCA TARTIŞIRIZ. KOLAY GELSİN. EVİNDE KEDİ BESLERSEN, KARANLIK GÜÇLERİN SENİ ETKİLEMESİNE İMKAN BIRAKMAZSIN. BU UYARI EN AZ 20 BİN SENELİK TÜRK TARİHİNDEN ALINMADIR.

  18. ali öztürk
    18 Temmuz 2017, 15:54

    Barghaton..mükemmel bir çizgi roman ve çocuk betimlemesi dile getirmiş..reptilian denilen yaratıklar..4.5 değil..4.boyut yaratıklarıdır..ve bu yaratıklar cin taifesi denilen üçgen bloğun içindeki bir ırktır..kötücüldür..adınada reptilian denilen uydurma bir isim bulunmuştur..tanrı ile insan ırkı arasına girmiştir derken,,senin tanrı adındaki nasıl bir varlıkki,,arasında bu kötücül ırka izin vermiş,,gücümü yetmemiş…komik demek isterdim ama tamamen üzücü bir bilgilenme olmuş senin için..
    bak uyduruk ilmine inanmış saf…3 ırk vardır..
    birincil ırk..küçük sahte ve hızlı hareket eder..güçsüzüdür..
    ikincil ırk..reptilan saçmalığı adı takılmış kötücül orta boylu ve alaycı şeytanlarıdır..iblisin insan üzerinde en fazla etki ettiği gruptur..hiçbir zorlayıcı tesiri yoktur..fısıltıcıdır..kemiklerden veya altın elementinden yansıyan ışık ile beslenir..kan içer falan filan zırvalarıda uydurmadır..heee kendini bu ırktan zanneden şizofren kan içen insanlar vardır..karıştırmayın…
    üçüncül ırk ; dev boyutlara varabilir..güçlüdür,,hantaldır..açılımı yavaştır..

    Kalkmış bana çizgi romanlardan bahsediyorsun..Kendin bu söylediklerine inanıyormusun. 🙂
    peygamberlerin kim olduklarını biliyormusun ?,,
    Lanetli hiç bir ırk yoktur..o ırkın içinde bulunanların o ırkın fikrini benimsemesidir lanetli..
    KOMİK KİMLİK..

  19. ali öztürk
    18 Temmuz 2017, 16:04

    HEE birde o,,, 4.5 uncu boyutu sana kim itelemişse,,,ya 4.5 boyutu bilmiyordur..yada oturduğu yerden stephen king gibi sanılsamalardan kitap yazıyordur..4.5 boyutunda canlı yaşamaz…kayıp ruhlar vardır..senin bu dediğin reptilian çizgi romanından eser olmaz…çünkü nefes alamaz..dağılır…anladınmı beni..cin taifesi üzerinde yaşayan ileri boyut varlıkları ise 5.boyut üzeridir…sen orada işgalcisindir…
    HİKAYE UYDURACAKSAN AZICIK YAŞA BENCE…AMA OTURUP BUNLARI YAZABİLİRMİSİN,,İŞTE ORASI MUAMMA…YAŞARSAN TABİİİ…

  20. ali öztürk
    18 Temmuz 2017, 17:37

    İyi oku yukarıda necronomicon denilen açılımı yazdım…senin reptilianların yoktu bile necronomicon varken..bu kitap dünya denilen kaya parçasına ,,insan ve negatif gücün taşınması sırasında kurban arayan bir şaşırtmacadır..negatif aklın eseridir..dili ölüdür..yani hiç kimse dünya üzerinde hükmedemez…dinlemez…seni öldürür..ve bu kitabın canlıları ortadoğu topraklarındadır..istemediği hiç kimseyi bu coğrafyada barındırmaz…geldiği günden beri var…ara ara fitne olarak yeryüzüne çıkar..bu kitap el yazmasıdır..ama yazılsaması negatif sarmalın direkt ilhamı iledir..kendide bilmez..
    bu kadar haçlı seferi neden başarılı olamadı zannediyorsun..
    neden amerikan askerleri ırak işgalinde babilin eski el yazmalarının bulunduğu kütüphaneyi yağmaladı..necronomiconun çözülümünü aradılar..
    neden batı direkt kendi askeri ile değilde bu coğrafyanın insanlarını savaştırarak kazanım elde etmeye çalışıyor zannediyorsun…öldürüyor…bunu onlarda biliyor…senin gibi salak reptilian demon efsaneleri ile değil..
    mezopotamyanın şeytanları bu bizim bildiğimiz 4-4.5-5 boyutu değil…bunu çözebilselerdi çok güçlü olacaklarını biliyorlardı…Kimse çözemedi..çözemeyecekte..çözebilecek tek güç o negatif aklın sahibi…yani kötülüğün sahibide evrenin yaratıcısı…bunu istediğine çözdürür..
    olsun sen yinede çizgi roman boyutunda bilgi sahibi ol..

  21. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 08:14

    ARGALON..selamlar..kimseyi incitmek için burada değiliz..cahil ve saçmalamışsın terimleri canımı sıktı,,herkese saygımız vardır..ama bu karşılıklı..size önerim çok you tube videoları izlememeniz..çünkü bir çok kişi kafasında yarattığı hayal alemini,animasyonlarla paket edip yüklüyor..izlediğim saçmalıklar ise ohaa dedirtecek kadar ileri gitmiş,,hiç bir şey bu kadar basit değil..size anlatacağım..
    dünya üzerinde güneşe tapan bir tarikat var..bu tarikat eski temellere dayalı..kadim inançlara..en büyük özellikleri ise şubat veya mart aylarında 7 ila 11 yaş arası çocuk kurban etmek..kanını içerler,,sonra sofra kurup onun etinden yemek yerler..bunu sebatay sevi cilerde görebiliriz..çünkü bu tarikata eklendiler..yemekten sonra karanlık bir yerde çiftleşirler..bunu bu yaşlarda kaybolan çocuklardan ve takiplerden görebiliriz..bu insanları yüz ve sima hatlarından bile tanıyabilirsiniz..çok naziktirler,,güleryüzlüdürler..aramızda yaşıyorlar..onları konuşturabilseniz nasıl bir ırk olduklarını size anlatırlar..ama asla sır vermezler..bu gizlidir..tek başlarına hiç kimse değildirler..toplu olduklarında ise canavar yüzlerini görebilirsiniz..çünkü kendilerini böyle zannediyorlar,,daha doğrusu zannettirilmişler..işadamı yada işkadınıdır çoğu,,birbirleri arasında evlenirler..ve yönetici grubuna seçmişlerdir kendilerini..birbirlerinin elinden tutup üst kademelere taşırlar..asla sizden birini tanımazlar yönetici olarak..çünkü kendilerinin hak ettiğini ve çok akıllı olduklarını zannederler..bu güneşe tapanların özellikleridir..abd başkanlarından tutunda bir çok ülke yönetimlerine kadar erişmişlerdir..benjamin franklinin evinin bodrumunda insan iskeletlerine rastlanmıştır…yamyamlık en büyük özellikleridir..şimdi bu reptilianmı oldu..asla..daha anlatacak çok şey var ama neyse…
    4.boyut dediğinizde bu reptilian dediğiniz orta sınıf iblisi görebilirsiniz..güneş tarikatı orta sınıf iblis takımını insan içine bastırılması sonucu oluşmuş ayinler düzenlerler..insandır ama içinde bu orta sınıf iblis vardır..özellikleri ne ise insana geçer..o yönetir çünkü…insana olan nefretinide bu vücutta gösterir…
    5.boyuta ulaşmaları ise imkansızdır..yanarlar..hemde anında..bu boyuttakilerin özellikleri saf ve temiz ari olmalarıdır..asla iblis takımı ulaşamaz..
    4 ve 5 arası boyut arasındada bulunamazlar..kayıp ruhların vadisidir..nefes yoktur..girdiği gibi ölür..
    kedilere gelince ,,iki dünya arasında iletişim köprüsü görevi görür..satanistlerin en sevmediği hayvan olma özelliğide bundandır..ama her zaman sizin yanınızda değildir..sizi korumaz,,bazen özelliklerinden dolayı reptilian dediğiniz canlılar hoşlanmaz sadece…

    • ARGALON
      19 Temmuz 2017, 09:42

      ALİ BEY, NAZİK CEVABINIZ VE GERÇEKTEN AYDINLATICI BİLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 1970’LERİN BAŞINDAN BERİ BU BOYUTLARIN İÇİNDEYİM. DİKKAT EDİLMEDİĞİ TAKDİRDE KAYBOLAN NİCE VARLIKLAR GÖRDÜM. HEM AKLİ HEM DE FİZİKSEL DENGELERİNİ KAYBEDENLER VAR. ŞİMDİ, YOUTUBE BELİRLİ BİR ORANDA EVRENSEL YAYIN YAPIYOR VE BUNLARIN İÇİNDE AKLA YATKIN, MANTIKLI OLANLAR OLDUĞU KADAR DA HAKİKATEN BU KADAR DA OLMAMASI LAZIM DEDİRTEN YAYINLARDA YAPIYORLAR VEYA KİŞİSEL MENFAAT VEYA EGOLARINI TATMİN ETME UĞRUNA YOUTOBE KANALINI KULLANANLAR VAR. BENİM, REPTILIAN IRKINDAN OLDUĞUNU GÖRDÜĞÜM VE BİLDİĞİM YABANCI BİRİSİ İLE DİRSEK TEMASIM VAR. BİRÇOK GERÇEĞİ VE İSTER ULUSAL İSTER EVRENSEL MEDYADA GÖRMENİZİN MÜMKÜN OLAMAYACAĞI BAZEN DE AKLILLARI ZORLAYAN KONULARI ONDAN ÖĞRENİRİM. ÖRNEK VEREYİM. YAKIN BİR TARİHTE OLDUĞU İÇİN HEMEN HATIRLAYACAKSINIZ. KISA BİR ZAMAN ÖNCE BAŞTA ORTADOĞU VE 3.DÜNYA ÜLKELERİNDEN BİRÇOK KİŞİ BOTLARA BİNİP AVRUPANIN ÇEŞİTLİ ÜLKELERİNE “SIĞINMACI” ADI ALTINDA HAREKETE GEÇTİLER. GERÇEKTE ONLARI BU HAREKETE ZORLAYAN VE BAŞARI İLE ONLARI AVRUPA’YA ZAMK GİBİ “YAPIŞTIRAN” YAHUDİLERİN 1923 SENESİNDE BAŞLATTIKLARI HIRİSTİYAN DÜNYASINI İLK ÖNCE MÜSLÜMANLARA BOĞDURTMAK SONRA DA KENDİLERİ DİZGİNLERİ ELE ALARAK DÜNYA YAHUDİ HAKİMİYETİNİ SAĞLAMAK OLDUĞUNU BİLİYORUZ.BU KONU ÇOK DETAYLI OLDUĞU İÇİN SONRAYA BIRAKIYORUM. GELELİM ESAS KONUYA. AVRUPA’YA GÖÇ EDEN BU ZAVALLI İNSANLARIN ÇOCUKLARI KAYBOLDU VE BİR DAHA HİÇ BULUNAMADILAR. ARKADAŞIMIN BANA VERDİĞİ BİLGİYE GÖRE, 50 BİNDEN FAZLASI KAÇIRILDI. ALMANYA BU RAKKAMIN 20 BİN CİVARINDA OLDUĞUNU RESMEN AÇIKLADI AMA TABİİ GERÇEKLERİ KAMU GÖZÜNDEN KAÇIRARAK YAPTILAR O AÇIKLAMAYI. NE OLDU BU ÇOCUKLARA? BUNLARIN BİR KISMI, “İNSAN-REPTILIAN” IRKI TARAFINDAN KANLARI İÇİLİP YENİLMEK İÇİN, BİR KISMI ORGAN MAFYASI İÇİN BİR KISMI DA KÖLE OLARAK KULLANILMAK ÜZERE, YER ALTINDA ÇOK GİZLİ BÖLGELERE, TAVUK KAFESİ GİBİ KULLANILAN KAFESLERE KAPATILIP İLK ÖNCE SEMİRTİYORLAR SONRA BELİRLİ AYİNLER EŞLİĞİNDE İCRAATLARINA GEÇİYORLAR. İNGİLTERE KRALİÇESİ, 2016-2017 ARALIK AYININ 25. GÜNÜNDE BİR TELEVİZYON PROGRAMI YAYINLATTI. CANLI SEYRETTİM. ŞÖYLE DEDİ: ” BEN İNGİLTERE VE BÜTÜK BRİTANYA KRALİÇESİ OLARAK (SİZ İNSANLARA SESLENİYORUM) ARTIK ESKİ GÜNLER BİTTİ. –BEN İNSAN DEĞİLİM–!?. TOPRAĞIN VE MAĞARALARIN DERİNLİKLERİNDE YAŞAMAK ZORUNDA KALAN IRKDAŞLARIMIZ, ARTIK GÜN VE YER YÜZÜNE ÇIKMAK İÇİN SON DERECE AĞIR BASKIYI ARTTIRDILAR. BUGÜNE KADAR HAYIR DEDİK AMA ARTIK ONLARIN DA BU HAKLARINI GÖRMEMİZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. SİZ İNSANLAR, BU SON YILBAŞI KUTLAMANIZ OLABİLİR. EĞLENMENİZ BAKIN VE SONA HAZIRLANIN”
      ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ? ZANNEDERSİNİZ Kİ BİRİSİ ONUN KILIĞINA GİRİP TELEVİZYON GÖSTERİSİ YAPIYOR VE MİLLETİ MAKARAYA SARIYOR. HAYIR ÖYLE OLMADI. İNGİLTERE KRALİYET RESMİ SAYFASINDA DA YAYINLANDI VE BU TELEVİZYON KONUŞMASI RESMİ AĞIZLARDAN KABUL EDİLDİ. BİRAZ UZUN OLDU AMA BAŞKA ÇARE YOK. BAZI KONULAR KISA METRAJLI OLMUYOR. ŞİMDİLİK HOŞÇA KALIN. BOYUTLAR ARASI GEÇİŞLER YAPIYORSANIZ, MUTLAKA TURMALİN TAŞINDAN KOLYELER KULLANIN. KEDİLERE VERİLEN GÖREV DE, YER ALTINDA YAŞAMAYA MAHKUM EDİLEN KÖTÜCÜL RUHLARIN DÜNYA ÜZERİNDE GEZİNMELERİNE ENGEL OLMAKTIR. KÖPEKLER İSE, YAŞAM YERLERİNİ RAHATSIZ EDEN NEGATİF GÜÇLERİ ALIGALAYIP İNSANLARI UYARMAKTIR. KÖPEK GİREN EVE MELEK GİRMEZ DİYEN İSLAM İNANCI İŞTE BU YÜZDEN “ŞEYTAN AYETLERİDİR”. SAĞLICAKLA KALIN. ASTRAL SEYAHATLERİNİZ HUZURLU GEÇSİN. GÜÇ SİZİNLE OLSUN!

  22. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 09:20

    5. Boyutu o kadar küçümsemeyin..gitmek isterseniz çok çaba sarfetmeniz ve arınmanız lazım..iblislere kadim zamandan beri kapalıdır..isterseniz deneyin..hodri meydan..ama en küçük bir leke dahi affetmez..kaldıki reptilian denilen saçmalık zaten ulaşamaz..ulaştığını zanneder 🙂 ..ilahi kudrete güvenen ve arınmış olan saf ve temiz bir ruh 4.boyutu direkt aşıp,,5 boyuta ulaşabilir..heee bunu sahte bir biçimde veya bu yoldan bakıp dönerim diye sakın hayal etmeyin..boynunuz vurulur..dönemezsiniz..peygamber ve erenler bu boyutu çok iyi bilir..hani küçümsemiştiniz ya…herşeyden önce kabbala denilen kitabı bir okuyun..kimle cinsel temas halinde…beşinci boyut iblise kapalıdır..ne kadar arınırsanız arının yinede 5.boyutta işgalcisinizidir..bazıları 6 7 8 boyutundan bahsediyor..gülüyorum veya ben bilmiyorum..bu kadar ileri kim gidebilmiş acaba 😀 herkes alabildiğine saçmalıyor..

  23. ARGALON
    19 Temmuz 2017, 09:48

    ALİ BEY, 11 BOYUT VAR. BAZI RUHLAR 4 İLE 5.BOYUT ARASINDA SIKIŞIP KALDILAR. AMA 5. BOYUT SANDIĞINIZ GİBİ DEĞİL. REPTILIAN SAÇMALIĞI DEDİĞİNİZ VARLIKLAR 6. BOYUTTAN GELİYORLAR ÇÜNKÜ 6 BİN SENE ÖNCE HOLOGRAM YAPMALARINI ÖĞRENDİLER. LÜTFEN AMA LÜTFEN HİÇ BİR ZAMAN, YARATICI GÜCÜ BU İŞLERE KARIŞTIRILMASINA İZİN VERMEYİN. İNSANLARINDA, YARATILMIŞ AMA BAŞKA VARLIKLAR TARAFINDAN YARATILMIŞ OLDUĞUNU UNUTMAMAK SİZLERE BAMBAŞKA BİR DÜNYANIN KAPISINI AÇACAKTIR. KENDİNİ AŞMIŞ, ÇOK AMA ÇOK İLERLEMİŞ RUHLAR İSE, KADEMESİNE GÖRE 10. VE 11. BOYUTTA KALIRLA Kİ BU BOYUTLARDA BİLDİĞİMİZ GALAKSİDE DEĞİLDİR. KENDİNİZE İYİ BAKIN. GÜCÜ KOLLAYIN.

  24. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 10:21

    ARGALON..ingiltere kraliçesi mavi kan denilen ve firavunların soyunu taşıyan bir temsilci..çocuk yaşlarda yapılan ayinlerle bu sınıfa girerler..mavi kan dediğimizde ise kendilerini daha önce tanrı kimliğine soktuklarını görebiliriz..ve bir çok lanete uğramışlardır bu yüzden..
    Kaybolan çocukları çok güzel açıklamışsınız sizinle hemfikirim..
    ama evrenin yaratıcısı tüm mahluklara can verendir..benim bir demon veya reptilianlar tarafından yaratıldığımı asla kabullendiremezsiniz..bu benim veya insanlık için çok saçma bir teori olur..bu zaten kanıtlanamaz,,kanıtlanmasıda imkansızdır..negatif sarmalın sizi ben yarattım idolüne hizmet etmiş olursunuzki,,hiç bir yaratıcı gücüde yoktur..zorlayıcı gücü olmadığı gibi.. reptilian saçmalığının 6.boyuttan geldiğini yazmışsınız…buda imkansız..imkansızki çok imkansız..çünkü bunun verileri bile bu düşünceye izin vermiyor..
    reptilian dediğiniz insanlar içinde çok çalıştım,,hareketlerini gözlemledim..hatta dil çıkarıp selamlaşanlarına ve elleri ile birbirlerine temas etmeden iletişim kuranlarına kadar..
    yapmayın,,bu fikirlerin esası yok..sadece kendine iblis yerleştirilmiş bir takım insanların yönetilmiş paranoyaları bunlar..paranoya halindeler..kendilerini öyle zannediyorlar..çünkü içlerindeki yaratık onların böyle düşünmesine sebep oluyor..
    ingiltere kraliçesinin söyledikleri ise yeraltındalar dedikleri 3 kitaptada belirtilmiş olan yecüc ve mecüc..insan ve cin ırkının birleşiminden meydana gelmiş melez bir ırk…yerin derinliklerinde yaşıyorlar…devler ve cüceler olarak..bir gün yeryüzüne çıkacaklar..devamlı çıkmak için kazı yaparlar..ve bunu bir çok bölgede kusursuz toprak çöküşlerinden anlayabiliriz..büyük bir delik oluşur..yeryüzüne çıktıklarında susuzluklarını bastıracaklar ve bazıları insanları yemek olarak kullanacak..bunlar reptilianlarmı ?…ve ölümleride aniden ve toplu bir şekilde olacak..çünkü yeraltında yaşayan bu yaratıklar yeryüzü ile uyum sağlayamayacaklar..bunlarmı beni demon olarak yarattı 😀 ..olmaz ve imkansız..reptilian dediğiniz isim ölümlü..he biraz uzun yaşar bu yüzden bilgi sahibidir..yaratan bir varlık hiç ölürmü,,madem yaratmış neden kendi ölümlerine çare bulamıyorlar..ingiltere kraliçeside ölecek..aynı davıd rockefeller gibi..yüzlerce defa organları değişti…

    • ARGALON
      19 Temmuz 2017, 13:50

      • ali öztürk
        19 Temmuz 2017, 14:06

        ARGALON aynı şeylerden bahsediyoruz…fakat anlamlarımız farklı..sen bunu reptilian ırkı olarak görüyorsun…ama bunlar insan,,,sadece kendi ruhları derinliklere itelenmiş,,yerine ise ayinlerle içine sokulmuş iblislerin dışa vurumu..yani özel bir ırk değil…sadece içindeki cin denen mahluğun dışa vurumları..

  25. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 10:29

    bu galakside olmayan 10 11.boyutlardan söz etmeniz bana biraz uçuk geldi ,,kusura bakmayın ama haloğram dediğiniz olay zaten 4. boyutta var 😀 bu bilgiye ise nasıl sahip olduğunuzu inanın çok merak ediyorum…evren çok derin bir sarmal…ve katları var..galaksiler ise gözümüzle sadece ışık olarak gördüğümüz milyarlarca gezegen ve güneş sistemlerine sahip..
    ARGALON…SINIR VAR..BU SINIR AŞILAMIYOR..AŞANDA YOK..HER CANLININ BELLİ BİR SINIRI VAR…HAD VAR..ÜSTÜN KİMLİKLER BU EVRENİN YARATICISININ İZNİ İLE BU SINIRLARI AŞAR..HATTA ÇOK ÜSTÜN KİMLİKLERİN BİLE YÜKSELEBİLDİĞİ BİR SINIR VAR…EĞER DEDİĞİN BU BOYUTLAR GERÇEKSE O ZAMAN EVRENDE KAOS VARDIR..:D ama yok..

  26. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 10:40

    Prometheus filminin etkileri görülüyor..bir çok kişi bu filmden etkilenmiş..ARGALON insan denilen ırk dünyada yokken cin ırkı bu dünyaya sahipti..200 000 yıl değil,,,bir milyon yıl önce vardılar..mars anavatanlarıydı..dünyada yaşayan kolonileride vardı…mars,, şeytan dediğimiz azazilin YARATICIYA isyan edenlerini büyük bir savaşta yok etmesi ile yıkıma uğradı..kaçanlar ise dünyaya yerleşti..veri arıyorlar marsta dikkat edersen…ama bulamayacaklar..PROMETHEUS FİLMİNE O KADAR TAKILMA 😀 beni en çok etkileyen yönü darwin saçmalığını çöpe atması idi….ŞİMDİ YENİ BİR AKIM ARAYIŞINDALAR..ÇÜNKÜ DARWİN ÇÖKTÜ…

  27. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 11:58

    unutmadan izninize sığınarak şunuda belirtmek isterim…YARATICIYI karıştırmayın demişsiniz..eğer yaratıcıyı karıştırmadan bir işe kalkışmışsanız negatif sarmal yani şeytan faktörü yanınızdadır…size akla hayale gelmeyen saçma ufuklar açar..ve oturduğunuz yerde alemler keşfettiğinizi zannederek 438 . boyuta ulaştım diyen salaklardan olursunuz..böyle insanların olduğu dünyada aynı oksijeni tüketiyoruz..YARATICI kimliği negatif sarmalın içinde bile var…..O HERŞEYDE VAR…ÇÜNKÜ HERŞEY ONDAN MEYDANA GELMİŞTİR…DARWİN TEORİSİNİ ÇÖPE ATANLAR YARATICIYI TANIMAK İSTEMEYİŞLERİNDEN,,,PROMETHEUS EFSANESİNİ YARATTILAR…İNANMAYIN..

  28. ARGALON
    19 Temmuz 2017, 13:54

    • ali öztürk
      19 Temmuz 2017, 14:17

      Bu varsayımları çok izledim..dünya dışı varlıklar insanlığın ilk zamanlarında vardı..bunlar 5.boyut varlıkları..yani temiz sarmal yada melek diye nitelenen varlıklardı..elbetteki dünya dışı..onların görev alanları farklıdır..burda sadece izin verildiği ölçülerde kalabilirler..insanlara yardımcı oldular..yani mağara adamı olarak gelmedik bu dünyaya,,bize nasıl yaşamamız gerektiğini öğreten YARATICIMIZ IN İZNİ İLE DÜNYAYA GELDİLER…YARATICIMIZI İSE ASLA SAÇMA İDOLLERLE KARIŞTIRMAYIN…EVRENİN VE KAİNATIN HERŞEYİN TÜM CANLILARIN YARATICISI…MÜSLÜMANLAR ALLAH,,HRİSTİYANLAR GOD,,İBRANİLERİN İSE RAB DEDİĞİ YARATICI..fakat insanoğlu her defasında yoldan sapmış bunuda negatif sarmal sağlamıştır..çünkü insanı sana karşı kışkırtacağım sözü vermiştir..

  29. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 14:23

    Masonluğun 7. kademesi sonrası size bir ruh sokulur..ruh denilen olgu iblistir..masonların ritüelleri vardır..ve bu ruh sokulduktan sonra o ritüellerde canlanma görürsünüz..size hitap eder..ama mason olmayan hiç kimse bunu okuyamaz..biraz araştırın..görürsünüz..
    masonların en büyük erdemi şeytanın karanlık fenerini takip ediyoruz demeleridir..ışıktan sözederler..ışıkları budur..yani negatif sarmalın yolu..biraz araştır ARGALON…bu klipler inandırıcı değil..bende böyle bir klip hazırlayabilirim..zor değil..biraz animasyon biraz hitabet azcık mistisizm tamamdır…ama asla temeli yok..efsane…

  30. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 14:28

    güneş tarikatı denilen ve güneş krallıklarından oluşan tüm mabedlerin tanrısı iblistir..insanları kandırarak yaratıcıyı inkar ettirmiş ve sözünü tutmuştur..son anda hep geri dönmüştür..güneş tapınaklarında insan kurban edilir..bazıları yamyamdır..dikkat edersen mısırda olan piramitlerin aynına az benzemesede maya aztek ve inkalardada rastlarsın..çünkü inandıkları obje aynıydı..fikri veren aynı kişiydi,,hepsinde kan ve kurban vardı..sebebiMİ?,,,,İNSANA EN BÜYÜK DÜŞMAN OLAN ŞEYTANIN GURURU KOKAR..SİZİDE AYNI YOLA ÇAĞIRIYOR…AMA SİZ FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ..

    • Bahi
      21 Eylül 2018, 23:57

      Kardeş kafayımı yedin Dünyadaki ilk tek Tanrılı din zerdüştlük tür dört element kutsaldır en kutsalıda Ateştir
      Tapınaklarının adıda genelde Ateş tapınaklarıdır. Işığı aydınlığı ve Tanrı’yı sembolize eder

      • ali öztürk
        04 Ekim 2018, 10:52

        ..nasıl gülsem bilmiyorum..hangi tanrıyı ??..sadece ateş ve ışık sana yeterli gelirmi..ne salakça bir düşünce..su toprak ve havanın olmadığı bir yerde ,,ateşi kutsa ve bu tanrıdır de..aynı ingilizlerin hindistanda inekler kutsaldır tanrıdır diye kabullendirip ,,her senede bir tüm inekleri toplayıp,,ingilterede hamburger yapmaya götürmesine benziyor senin düşüncen..ne salakça..

      • ali öztürk
        04 Ekim 2018, 11:02

        –unutma dünyadaki düzen ve kural en yakın gezegen marsla aynı değildir..hatta uydumuz ay ile bile..güneş tapınaklarındaki ışık ve ateşin sembolize tanrısı iblistir..çünkü ateştendir..ve sadece bu dünyada akıl oyunları oynayabilir..uydumuz aya bile gitme izni yok..burada mahkumdur..bizimle beraber..ve güneş tapınaklarının müridleri her asırda feci sonlar yaşamıştır..çünkü iblisin kuralı,,ikna et,,uzaklaştır ,isyana sürükle ve yoket..neden hiçbiri kalmadı..hee olan bir kaç sapık tarikat var..onları bekleyen sonda aynı olacak..bu zaten kaçınılmaz…

  31. 19 Temmuz 2017, 14:58

    MAALESEF “BAHSİ GEÇEN KARMAŞA (KAOS) VARDIR. HEM DE İNSANLIK TARİHİNDEN BERİ.

    http://www.guzelsozleryeni.com/epikuros-sozleri.html

    • ali öztürk
      19 Temmuz 2017, 15:41

      Tanrı ve din kavramları terkedildiğinde mutlulukmu gelir..? 😀 inanki buna inanmam..herşeyde verilerden yola çıkarım..elde ne var ona bakarım..tanrı inkarına girmiş ve yükselmiş tüm kavimlerin kölelerine yada kurban ettikleri insanlara..mutlulukmu bu ?..mısırın çok yükseldiğinden söz eden piramit saçmalıklarına..hatta piramitlerin roket gibi yükselebildiğini söyleyen aptallara..mısırlılar mutlumuydu..?…
      herşeyden önce bir insanın kabullenmesi gereken en büyük olgu,,hiçbirşeyin daimi olmadığı dünyada yaşıyor olmamız…kozmik çorba..ama kaos,ama mutluluk veya acı dolu savaşlar..asla ama ben hep mutlu olacağım diyen insan yoktur..olamazda..çünkü mutluluk kavramıda acı gibi geçicidir..
      Krallar geldi geçti,,kendilerini tanrı diye insanlara kutsattılar…komiktiler..yiyor içiyor ve sçıyorardı..bizden farkları yoktu..şimdiki salaklar gibi..şöyle düşünürseniz mutlu olursunuz hikayeleri defalarca değişti…DEĞİŞMEYEN TEK BİR KAVRAM VAR…HEPSİ ÖLDÜLER…TIPKI BİZLERİNDE ZAMANI GELDİĞİNDE ÖLECEĞİ GİBİ..ÖLÜMÜ ÖLDÜREBİLEN HİÇBİR UYGARLIK OLMADI…OLAMAZDIDA ZATEN..MUTLULUKMU ? ASLA İNKAR YOLUNDA OLAMAZDI…ÇÜNKÜ BİR ÇOK KAVİM ACILAR İÇERİSİNDE YOKOLDU…MUTLUMUYDULAR SENCE… 😦

  32. ali öztürk
    19 Temmuz 2017, 16:00

    ARGALON büyük ihtimaldirki yazdıklarımı anlamlı olarak okumuyorsun…YARATICI hem kötülüğün hemde iyiliğin sahibidir..şeytan denilen negatif sarmalın gücüde ona dayanır..yani bu objeye güç verende aynı YARATICIDIR..
    siz YARATICIYI ya yanlış tanımışsınız yada hiç onu tanımaya çalışmamışsınız..bu onu gösteriyor..
    hiç bir sorunun olmadığı bir dünya olsaydı burası o zaman cennet diye tanımlamamız gerekirdi ama değil..
    devamlı sorun ve kaosların olduğu bir yer olsaydı o zamanda cehennem olarak tanımlardık…
    ama ikiside değil..sence neden TANRI BU KADAR ACI VE MUTLULUĞU BU GEZEGENE YÜKLEDİ…OYUNMU OYNUYOR..
    Yada şöyle diyelim bizler tanrı ve şeytan kıskacında kalmış piyonlarmıyız..bu karmaşa neden…önce bu yanıtları bulan lazım…kaynakları olan kitaplarına yönelirsen ,,algıladığın ölçüde onu tanırsın…….VE NE DEMEK İSTEDİĞİNİN YORUMUNU YAPARSIN..
    BU bilgiden mahrumsan,,zaten senin önüne konulan her bir videoyu gerçek sanırsın..çünkü temelden mahrumsun..

    • jesus
      19 Ağustos 2017, 22:49

      ali ozturk size ulaşabileceğim bi hesabınız var mı

  33. ali öztürk
    17 Eylül 2017, 14:13

    ,,,inkarcı,,katil,,satılık,,,yağmacı,,hırsız,,tecavüzcü..v.b..ruhların intikamı bu dünyada alınmazsa,,,diğer boyutlarda mutlaka alınır…
    Hiç bir suç adaletsiz değildir..yaptım oldu denilen kavramın sahibi iblistir…
    Kaybetmiştir…gururundaki acıyı insan denilen yüce varlıktan intikam alarak,,yani onu saptırarak alır…gazabı gördüğünde ise,,topukları üzerinde dönerek,,ben sizden değilim diyerek,,sizi yüz üstü gazapla başbaşa bırakır…
    —,,,inkarcı,,katil,,satılık,,,yağmacı,,hırsız,,tecavüzcü..v.b..ruhların intikamı bu dünyada alınmazsa..bu kişilerin genlerinden alınır..yani soylarının devamından..bu bir hesap meselesidir..genler ataların izlerinden yürür..
    Mutlaka karakter den tutunda,,şahsiyete kadar olan gölgelerini görebilirsiniz…
    YARATICI bazı objeleri bilerek eksik yaratmıştır..
    Siz tamamlayacaksınız diyerek…bu onun eksikliğini değil,,hesabındaki naturalizmin,,,DEĞİŞMEZLİĞİNİN KANUNUDUR…ASLA DEĞİŞMEZ…
    Herkesin bu dünyada tamamlaması gereken bir görevi vardır…İYİ YADA KÖTÜ..Hesabı şahıs öder…

  34. ali öztürk
    17 Eylül 2017, 14:24

    Bu konulara nasıl geldik derseniz..inkarcı yada ateist yaklaşımlarla eserler bırakanların sonlarını veya nesillerini inceleyin derim….inanılmaz bir yağma olmuş…sonuçlar her zaman sizi gerçek mühre taşır..
    Tanrı varmış yaratmış ,,sonra ölmüş diyen salaklara bile kendini nasıl hissettirdiğinden tutunda….Dinsel gerekçelere saldıranların sonlarına ve genlerine kadar…
    Ateist olabilirsiniz..sizi kimse suçlayamaz..ama ateizm,,dinlere saldırarak yada o kişileri aşağılayarak ateizm ise..siz hangi bilgi ile ateist oldunuz sorusu gündeme düşer…İNANIN ÇOK SORDUM…ÇOĞU NEDEN ATEİST OLDUĞUNU BİLE BİLMİYOR..SADECE ARKADAŞ SARMALINDA SEVİMLİ GÖZÜKMEK İÇİN…..
    Diğer boyuta taşındığımızda,,bizi ne arkadaşımız nede para veya çevremiz kurtaramayacak..suçlayacaksınız birilerini..ama negatif sarmal size şunu söyleyecek..-seni çağırdımm,,koşa koşa geldin..demekki hevesin varmış..ÇÜNKÜ ONA ZORLAYICI BİR ETKİ VERİLMEMİŞ..SADECE FISILTILAR..

  35. ali öztürk
    17 Eylül 2017, 14:33

    –Bazı zaman neden yapmak istemediğiniz bir şeyi yaparsınız,,bunu hiç sordunuzmu kendinize..biraz derine inin bulacaksınız…
    –Yada birisi size bir söz söylediğinde neden onu farklı bir anlayış ile anlarsınız,,gıcık veya sevimli olduğu içinmi ?.
    -Bazende kendinizi farklı ama rahat olduğunuz bir yerde bulursunuz..Tereddüt kalmaz,,yada güven tamdır..???
    –İnsan kendi canına neden kıyar,,?? belki her birimiz çok sıkıldığımız zamanlarda düşünmemişte değilizdir….neden ??..nasıl bir düşman size bunu hatırlatır..??
    –Siz sadece kendi vücudunuzlamı bu dünyada yaşadığınızı zannediyorsunuz…??
    –sürücüsüz ve şeytansız…?
    –Hangi obje sizin akıl ve kalbinizden beslendi ise O SİZDE ÇOK GÜÇLÜDÜR,,İŞTE CEVAP BURADA..YANİ İÇİMİZDEKİ,,YADA ŞÖYLE DİYELİM,,SİNEMİZDE SAKLADIKLARIMIZ….HEEEE NE DERSİNİZ ??..SİNE DERKEN DÜŞÜNÜP HEYECANLANDIĞINIZDA,,,,,HİSSETTİĞİNİZ MERKEZ….AKCİĞERLER….

  36. ali öztürk
    17 Eylül 2017, 14:40

    –Bombardıman altındaki bilinçaltımızda ve kalbimizde çözemediğimiz o kadar çok problem varki…bunun acısını insan denilen varlık,,başkasından çıkarmaya yönelir..aslında dünya değil bizi tedirgin eden,,,asıl içimizdeki proBlemleri çözüp,,ONLARI İKNA EDELİM..
    –Eğer onları ikna edemezsek,,,KAOS SÜRÜP GİDECEK..İKNA İÇİNDE BİLGİ GEREKLİ..BAZI HASTA BEYİNLERİN YAZMIŞ OLDUĞU ROMANLARDAN SÖZ ETMİYORUM…MAALESEF BİLGİ O KADAR ÇOK KİRLENMİŞ YADA KİRLETİLMİŞKİ,,,GERÇEKLERE ULAŞMAK KALBİMİZE KALMIŞ..NE KADAR SAĞLAM OLDUĞUNA SİZ BİLE İNANAMAZSINIZ…ŞAŞIRIRSINIZ…

  37. ali öztürk
    17 Eylül 2017, 14:59

    Hiç bir suç adaletsiz sonuçlanmaz…
    Hiç bir iyilik,,karşılıksız değildir..bazen ceza,,bazen ödül…

  38. minevra
    19 Eylül 2017, 01:05

    peki uzaylilar sizce bir irkmi yoksa seytani soydan mi

    • ali öztürk
      19 Eylül 2017, 12:15

      evrende milyonlarca galaksi ve nebula var..illaki yaşam formları var..şeytani yani negatif sarmal dediğimiz düzen sadece dünyamız için geçerli…
      –negatif sarmal asla dünya dışına çıkamaz,,,yasaklandı..kadim zamandan beri..haberciler gittiğinde yanar..
      –uzayda yaşayan formlar için başka düzenler var..iletişim için ortaya atılmış tüm teoriler saçma…telekinesi veya boyut atlayarak onlarla iletişim kurduğunu söyleyen herkes sadece bir teorem üretmiş olur..bilirsiniz teoriler çürütülmek üzere ortaya atılmış tezlerdir..ıspat ister..ve çoğu ıspatlanamıştır..
      –uzaylılarla şeytani yani negatif sarmalı birlikte düşünmek tamamen saçmalıktır…
      –4 boyut varlıklarının hepsi şeytani değildir..içinde bizim düzenimizde ve düzgün olarak yaşayanlarıda var…
      –şeytani kavram ateşten vücuda gelmiş varlıklara denir..ama dediğim gibi şeytan onların ismidir..yani hepsi kötü değildir…

  39. ali öztürk
    19 Eylül 2017, 12:32

    Galaksimiz samanyolu..kendi galaksimiz içinde bile yaşam formları var..ve biz bunu bilemiyoruz..mesafe çok uzun..ve tam ortasında bir kara delik var…
    –devamlı yutuyor..yani paralel evrene güneş sistemleri ve gezegenlleri taşıyor..işte ulaşılamayan 6.boyut bu ?..ne var kimse bilmiyor..
    –kıyamet diye adlandırılan ve kutsal kitaplarda haber verilen son bu…güneş sistemimizi de bir gün yutacak…yaklaşıldıkça düzendeki bozulmaları bile bildiriyor..güneşin tersten doğmasından tutunda,,dehşetli depremler hatta okyanusların fokur fokur kaynamasına kadar…

  40. ali öztürk
    19 Eylül 2017, 13:04

    uzaylı yada reptilian diye bize itelenmeye çalışılan ve empoze edilmeye çalışılan konu,,
    –içimizdeki bazı ırkların faşizminden kaynaklanıyor..sadece kendi ırkından olanla evlenebilir ve çocuk yapabilir…bu ise o ırkın içinde olan hastalıkların devamı anlamını taşır,,bunda şekil ve akıl bozukluğundan tutunda,,mutand olmuş kişileri görebilirsiniz..kiminde kuyruk vardır..kiminin sırtında yele gibi..
    –bazı ırklar daha çocuk doğar doğmaz kanlı bir ayinle içine 4.boyut varlığı sokulur..4.boyut varlıkları uzun yaşar,,ve bu yaşamından bilgi ve tecrübe edinir..ve bu bilgiyide istediği ölçüde kullanır..yani sıkıştırılmış makas…ve ilgisini çeken bir konu olduğunda ise dışa vurumlarını çirkin yüzünü göstererek şahit olabilirsiniz…Kendilerini mavi kanlı olarak adlandırmışlardır..
    –yani aramızda uzaylılar falan yaşamıyor..
    –faşist ırkların hastalıkları ve şekil bozuklukları..
    –4.boyut varlığı sıkıştırılmış bedenler..
    –ama şu bir gerçek..4.boyut varlıkları yani cin denilen varlıklar var…Ve 5.boyut ari sarmalın ara ara ziyaretleri..ama bunlar uzaylı falan değil..

  41. minevra
    19 Eylül 2017, 15:18

    Deĝerli yorumunuz için tesekkur ederim. Zaten rehberimiz Kuran-i Kerim orada yazilanlar disinda herhangi bir olguya zaten inanmiyorum. Cinler zaten bizim gibi yasadiklari alenen belirtilmis belki de tek varlik bu konuda diger karanlik gucleri saymazsak. peki dunya disina kotuluk cikamayacagindan bahsediyorsunuz, su an hali hazirda devam etmek de olam bir “Mars Projesi” var ve bunu gerceklestirmeye calisan insanlar ne yazikki kuresel olarak dunyaya en cok zarar veren insanlar ayrica finansörleride asagi yukari bilinen aileler .. mars projesi gerceklesir dunyadan bir nevi kotuluk cikmis olmayacak mi sizce, bu konuda ne dusunuyorsunuz?

    • ali öztürk
      19 Eylül 2017, 19:08

      Mars 4. boyut varlıklarının anavatınıydı..dünyadan daha güzeldi..ülkeleri ,dağları okyanusları ve ayrışmış bir çok kolonileri ile mükemmel bir gezegendi..tarihi bir milyon yıl öncesine dayanıyor..
      –azmış ve düzenden çıkmış bir yaşam biçimi türedi…yaratılış inkarından hakarete geçildi..azazil (şeytan) Tanrı ordusunun başkomutanlığına kadar yükseldi..Yaratıcının en büyük ordu komutanı oldu…dize getirdiği bir çok savaşlar yaşadı…ama olmadı..5.boyut varlıklarla destekli uyarı savaşları bile yapıldı…nafile…sonunda yaratıcı tarafından lanetlendi…en son ve en büyük savaşla yok edildi..azazil en büyük kata layık görüldü..
      –Bu azmış gezegenin bazı kolonileri dünyada da vardı..kaçanlar ve dünyaya yerleşenler oldu….mars TÜKENDİ VE BİTTİ..
      –İşte bu uygarlıkların izlerini arıyorlar..mavi kanlılar…iblisin karanlık feneri onları lanetlenmiş topraklara çağırıyor…çünkü azazilin yükseldiği yerdi orası…ne acı…!!
      –insanlar dünya dışına çıkamaz diye bir kavram yok..zaten şeytan çıkamadığı için bu mutandları kullanıyor…
      –sizce ne yapabilirler lanetlenmiş gezegende..MERAK ETMEYİN İZLENİYORLAR..AMA SONUÇ YOK..SIFIR ..NE BULACAKLARINI ZANNEDİYORLARKİ…
      –koloni kursalar bile oradaki yaşam formu onları evirir..hiç bir şey yok…

  42. minevra
    19 Eylül 2017, 15:25

    Son zamanlarda, hollywood yapimlarinda özellikle beyin ve zihin nakli bu nakil esnasinda yasanan aksilikler, farkli boyutlara sicrama veya o boyutlarla bu boyutlarla aralarda kucuk cekmeceler acmak gibi cesitli olaylar goruyoruz. siz beyin nakli konusunda ne dusunuyorsunuz sizce bu tibben mumkun olsa bile seytani bir gucle yapilan bir is birligimi olurdu yoksa bir lutuf mu Ali Bey?

    • ali öztürk
      19 Eylül 2017, 19:15

      –İnsan vücudunun bilgisayar gibi veri merkezi ve yaşadığı tüm donelerin tutulduğu ,,hesaba çekileceği tek merkezdir beyin..
      –defalarca nakil yapıldı..hatta fiziksel ve ruhsal olarak,,bu tek mümkünü görülmeyen bir istek..teori kapsamında çalışmalar sürüyor..deniyorlar ama olmuyor..olmasıda tıbben zaten mümkün değil..
      –bağlantı merkezlerini birleştirselerde devamını sabit tutamıyorlar..çok kısa zamanda yapılması gerekiyor,,buna tıptaki atomiik hız bile yetişemiyor..
      ..bunu paranormal olarakta denediler,,ama sonuç alamadılar..ruh transferi gibi..

      • ali öztürk
        19 Eylül 2017, 19:32

        Aslında ölümsüzlüğü arıyorlar..değişemedikleri tek organ beyin..ULAŞAMAYACAKLAR,,BU MÜMKÜN DEĞİL….DÜNYA ÜZERİNDE ÖLÜMSÜZLÜĞE KAVUŞMUŞ İKİ RUH VAR…YAŞIYORLAR..AMA KENDİ BEDENLERİ ÇÜRÜDÜ..
        –Zannediyorlarki ulaşacaklar…HAYIR…bu mümkün değil…
        –herşeyin bir zıddı var..siyah beyaz,,gündüz gece,,ölümünde karşılığı var,,ölümsüzlük…bu dünyada var…bunu ıspat için YÜCE YARATICI İKİ RUHA BUNU TATTIRDI..Yani zıddı ile kaim olan kavramı,,yerine getirdi..SÖZ YERİNİ BULDU..
        –Başka arayanlarda oldu,,hatta bu yolda ölenler bile var..
        –ama hiç biri ulaşamadı..ULAŞACAK BAŞKA KİMSEDE OLMAYACAK..
        –HEE ÖLÜMSÜZLÜĞE ULAŞMIŞ BU İKİ RUHADA BELLİ BİR ZAMAN DİLİMİ VERDİ YARATICI…YANİ ONLARINDA ÖLECEĞİ BİR GÜN VAR..

  43. minevra
    19 Eylül 2017, 21:40

    Bahsetmis olduĝunuz bu iki ruh kime ait ruhlar hep negatif sarmallar mi? Hz. Hizirin kendi görevleri mi var sizce yoksa hep sanildigi gibi insanlara yardim icin yani bir nevi denge icin mi burada? Aslinda daha dini bir kac sey icin fikir almak isterim eger rahatsiz olmayacaksaniz?

  44. ali öztürk
    20 Eylül 2017, 09:43

    –Ruh negatif sarmala ait değildir..ruh yaratıcıdan gelmiştir..ve bu dünyaya ait değildir..
    Ruh 6.boyut ötesi bir enerji kaynağıdır..insan denilen varlığın pilidir..beden bu dünyanın ürünüdür..ve bu dünyadan alındığı için bu dünyaya teslim edilir..burada kalır..kanun bu..
    –Ruh söz vermiştir..ve bu sözü hatırlayanlar bile var..çok güçlüdür..beden ile desteklendiğinde 5.boyut varlıklarından bile üstün konuma çıkar..hatta 4.boyut varlıklarının bazıları yanar yada o bölgeyi terkeder..
    –insan genlerinden gelen hataların yanlışlarını tespit etmek için,,ruhla birlikte mücadele etmek zorundadır..bu insan denilen varlığa seçme özgürlüğü anlamı taşır..yani negatif sarmalın emrine beden ve akıl teslim olur..ruh değil..o bu dünyaya ait değildir..üst katmanın eseridir..şeytandan çok ve çok güçlüdür..
    –beden ölümü gerçekleştiğinde bu dünyada durmaz..sonuç sorgusundan sonra ,,6.boyut üzerine hareket eder..
    –ölümsüzlük verilmiş iki ruh–idris ve elyase dir..bedenleri yoktur..ama yeryüzünde kalmış yaşayan iki ruhtur..
    –yani bu dünya gezegenindeki kanun,,mutlaka ölünecek ve bu emanet beden teslim edilecektir..ruh ise 6.boyutu atlayarak ait olduğu katmana teslim edilecektir..

  45. ali öztürk
    20 Eylül 2017, 09:58

    Başlangıcı ve sonucu hatta sonu olan bir boyutta yaşadığımız için,,bazı kavramlar karıştırılıyor..zaten akıl ve kalp oyunları için bir sınav salonu burası..
    –ölüm bu gezegende belli bir zaman dilimi sonrası gerçekleşir..
    –Dünya dışına çıkıldığında ve başka yaşam formlarında belkide bu düzen daha farklıdır..
    –zaman kavramı dünya dışında farklı işler..hatta 4.boyut varlıkları ile birlikte yaşıyorken bile,,onların zaman kavramları bile bizim formumuzdan çok farklıdır..
    –herşeyin bir sonu olan bu gezegende,,bazı akılların,,yaratıcı hakkında ne zaman doğmuş yada herşey ölürken o nasıl ölümsüz kavramları akıllara düşmüştür..işte bu yaşam formumuzla evrendeki döngüyü bir tutarsak,,salak ve embesil konuma düşülmüş olur..çünkü kozmosu beyinde karıştıran ve buna hizmet eden bir varlık var,,

  46. ali öztürk
    20 Eylül 2017, 10:23

    –Ruhumu şeytana sattım sözü kadar salakça bir terim daha bu dünya üzerinde ortaya atılmamıştır..ruh alınamaz yada satılamaz..satılan sadece akıl ve bedendir..
    –Zaten negatif sarmalın ruhu esir tutması bile imkansızdır..elleyemez bile,,ruha hiçbir şey olmaz,,ama negatif sarmal çok yara alır..
    –İnsan kendine verilmiş imtiyazları bir anlayabilse ve ne kadar üstün tutulmuş olduğuna..o zaman bir çok soru çözüm bulmuş olur..bakın yeryüzünden bizim bedenimizden çok büyük canlılar bile bize boyun eğdirilmiş..neden ?..ve tüm dünya bizim emrimize verilmişken..

  47. ali öztürk
    20 Eylül 2017, 15:32

    –4. boyut size diğer kapıların ,,yani 438.boyutun bile yolunu açar 😀 ..HALOGRAMı kendi bedenlerinde bile kullanırlar..size hayvan veya insan şeklinde görünebilirler bile…bazen eşya…Hatta andremoda galaksisi veya siriüsün gizemini taşıyan bir vadide,,450.boyutu bile yaşarsınız..meğer ne kolaymış boyut sözü..
    –diğer galaksilere sıçrayan ruhların mutlaka ölmesi gerekir..çünkü dayanamaz…
    –11.boyuttan söz eden arkadaşlarımın bu boyut hakkında aklında kalan objeler varmı acaba..ama ezber yok ? 😀 en ufak hatırladığı..bir an..merak ettiğiden soruyorum..
    ..

    • ali öztürk
      20 Eylül 2017, 15:44

      –5.boyutu geçmeye çalışırken ,,başını kaldırıp ışığa bakan çok kelle gitti..dönemediler bile kendi bedenlerine..6.boyuta bedenden ayrılmış ruh olarak geçtiler..bir daha haber alınamadı…
      –siz bunu oyunmu zannediyorsunuz…??
      –kapı açık..herkes deneyebilir belli versiyonları takip ettiğinde..riskmi ? ben cesaret edemem..geri dönüş anındaki sorulara bile cevap veremezsiniz..
      –halen 4.boyutta kalmış o kadar çok ruh varki,,iki dünya arasında kalmış..
      –akıl hastanelerinden tutunda,,sahtekar medyumlara kadar..çare arayanlar..
      –iki dünya arasında ne şahitlik yapabilir nede konuşabilir..rüya alemi gibi..çünkü 4.boyutta beden önemsizleşir..beden yoktur..

  48. minevra
    21 Eylül 2017, 00:30

    Kastettiğiniz konu astral seyahat midir acaba? Ben bu tip konuların ülkelerin istihbaratı için kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum amaç burada kişisel çıkarlar ve ya kötü bir niyet değil tamamen ülke ve dini gözetmek için yapılabilecek çalışmalardan bahsediyorum.

    • ali öztürk
      21 Eylül 2017, 08:52

      aradığın ne minevra..??..çokmu ilgini çekti ??..bu konular kişisel çıkarlar için kullanılamaz..kullananlar çok ağır bedel öder..bedelini düşündünmü hiç..çok insan bu uğurda yok oldu..

  49. minevra
    21 Eylül 2017, 16:24

    Aslında aradığım bir şey yok çok şükür, sadece insanlar kötülüklerle beslenip dururken ve bunları daha da kötüleşmek hatta dünyayı da yok etmek için kullanırken. Bu tam tersine kullanılamaz mı sonuçta bahsetmiş olduğunuz boyutlarda sadece kötüler yoktur eminim ki iyi enerjilerde vardır..

    • ali öztürk
      21 Eylül 2017, 17:13

      iyiliğinde kötülüğünde dönemleri vardır Dünya gezegeninde..Kimbilir sağlamlar belki bu şekilde ayrılıyordur..iyiliğin iyi olduğu dönemlerde birçok insan çıkarı için iyi safında görünmüştür,,Kötülüğün iyi olduğu dönemlerdede kötü safına geçmiştir..yani çıkar..kalp yok..bu hastalıklı ve çıkar üzeri genler nasıl cezalandırılacak..varmı öyle ikiyüzlülük..

  50. domat
    23 Eylül 2017, 22:24

    başımdan geçen bir olayı anlatacağım bir zamanlar necronomicon ile ilgili aşırı araştırma yapmıştım bir gün rüyamda belirli varlıklar gördüm bana necronomicon ile ilgili bir şey söylüyordu fakat anlamadım ondan sonraki gün dışarı çıkma isteği geldi ama kendime engel olamıyordum neyse dışarı çıktım yolda giderken ilgimi çeken bir kaç parça aldım ama farkında olmadan hani giderken yere bi bakıyorum taş istemsizce alıyorum cebime koyuyorum bu şekilde devam ettikten sonra eve geldim yaklaşık 15 parça eşya topladım ve belirli bir çemberin içine koydum şekiller çizdim daha önce bilmediğim şekiller ama ardından bu parçaları birleştirdim ve odaklandım aşırı odaklandım ve bir anda kağıt yanmaya başladı inanmazsınız belki ama söndürdükten sonra yanan yere dikkatlice baktığımda bilmediğim bir dilde yazı yazıyordu sonra tekrar uyudum rüyamda şunlar söylendi bize katılmak istermisin sınırsız güce ve bilgiye sahip olmak istermisin dedi tek yapman gereken kan bağı yapman diye söylendi fakat reddettim çünkü aşırı korktum ve sonrasında uyandım fakat uyandıktan sonra aptal gibiydim hani zaman kavramım gerçeklik kavramım tamamıyla yok olmuş gibiydi yaklaşık 1 ay sonra kendime gelebildim şu sıralar tekrar araştırmaya başladım

    • ali öztürk
      24 Eylül 2017, 08:23

      –bazı topluluklar bu 4.boyut varlıklarını kullanarak,,kişiyi kendi safına çekme eylemi gerçekleştirirler..bu bilinen en eski yöntemdir..
      –hatta burada bu yazıları yazarken bile uğrayan ve gözetleyenlerin sayısı epeyce fazlaydı..renk renk ve şiddetine göre artarak..
      ,,domat mesaj almışsın,,bu genelde uyku ile uyanıklık arası gerçekleşir,,ama mesajın geldiği yerin sağlamlığı hakkında bir şey söyleyemem..
      –uyanıkken etrafında patlayan flaşlar varsa bilki fiziksel olarak ziyaret ediliyorsun demektir..bu flaşların boyutu bozuk para büyüklüğünde olur..
      –beyaz patlayan flaşlar temizdir,,
      –maviler orta grup
      –kırmızılar tehlikeli
      –siyahlar ise felakettir..acımasızdır..
      –minevra arkadaşımında yukarıda yazdığı ve merak ettiği kavram,,evet bazı ülkeler bu boyutu istihbaratlarında kullanıyorlar..ama çok yalancı oldukları için güvenilir değiller..10 sözünden 7 si yalandır..çünkü bunların özünde var..
      –bir insanı gözetleme yapanlar ise (bu boyut varlıkları ile) bitmiş kişiliklerdir..çünkü özünden tüketir..kişiyi emer..

    • ali öztürk
      24 Eylül 2017, 08:45

      –Domat şunu asla unutma..necronomicon varlıkları ile iletişime geçilemedi..geçilmesi imkansız..dili ölü..telekinesi bile işlemiyor..yani beyin iletişimi..ve hangi boyut olduğu bile keşfedilemedi..canlı ama nasıl canlı olduğu hakkında hiçbir fikir yok..ortadoğu topraklarındalar..sevmedikleri her unsuru öldürüyor..iletişime geçmeye çalışan herkes öldü..
      –sane gözüken ise ,,bu konulara ilginden dolayı dikkat kesilmiş ve seni keşfetmiş bir grup olabilir..yani necronomiconla alakalı değil..

  51. ali öztürk
    24 Eylül 2017, 09:10

    –amerikan askerleri bile kendi üniformaları yerine,,bazı örgütlerin flamaları ile ortadoğu topraklarındalar..yani kamuflaj olduklarını zannediyorlar..daha önce ıraktan kaçma sebepleride bu idi..ama ne kadar etkili görüyoruz..daha çok anlatılacak şey var ama neyse..ilerleyen günlerde yaşayacakları kaoslara şahit olacağız..bu zaten kaçınılmaz bir son onlar için..

  52. serhat
    07 Ekim 2017, 23:47

    ali Öztürk bey size birkaç sorum olacak.
    dini inancınız nedir ehli sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz
    öğrendiklerinizi astral seyahat olarak adlandırılan yöntemlemi öğrendiniz
    hadis te geçen kaf dağı,cablısa ve cablıga şehirleri ve deccal hakkında bilginiz varmı?

    • ali öztürk
      18 Ekim 2017, 18:05

      –serhat samanyolu galaksisindeyiz,,yaşam formları yok diyemiyoruz..Peygamber efendimiz boyutlar hatta katmanlar arası seyahat etti..bir çok objeyi gördü..
      –cablısa ve cablıga şehristanı bu sistem üzerinde yaşayan bir form olma özelliği anımsatıyor bize..yani bizden uzak ve bizi tanımayan..ve bizden habersizler..
      –eski ahitte yani tevratta bahsi geçer..ama ulaşan ve gören izin verilmiş kişiler..
      –Dünyada atmosfer içinde solucan delikleri var..bir adımla diğer bir zamana veya mekana hareket etme kabiliyetini YÜCE YARATICIMIZ izni ile bazı kişilere vermiştir..zaten bunlarda asla konuşmazlar..

      • ali öztürk
        18 Ekim 2017, 18:14

        –astral seyahat çoğu zaman bir yanılsamadır..insanı ve gücünü tüketir..beyin gücü ile yapılan her girişimin içine değişik objeler girer..sizi yanıltır..akıl akıllıca kullanmak içindir..asla saçmalamak için değil..hesabı sorulacak..
        –astral seyahat sırasında kişinin kendi egoları devreye girdiğinde ki illaki girer,,sonuç karmaşık olur..sadece görmek istediklerinizi hayal ile edinirsiniz..

    • ali öztürk
      18 Ekim 2017, 18:23

      –dini inancım ehli sünnet velcemaat…YARATICININ SON MESAJI İSLAM..ve son kitabı en çok inceleyenlerin yahudiler olduğuna şahidim..müslümanım diyenler bile onlar kadar islam dini üzerinde bilgi sahibi değiller..her bir yahudinin evinde kuran vardır..
      –çoğuda okusanız adam olurdunuz derler..zaten çoğu sırlar önyargısız okunduğunda açığa çıkıyor..asla 1400 yıllık eski bir kitap değil..sürekli güncel hayattan bahseder…sadece sahneler değişik…bunu algılarsanız anlarsınız..

  53. serhat
    18 Ekim 2017, 23:39

    ali bey bu bahsettiğiniz varlıklar cin lerdenmi?
    ileriki yıllarda prometheus filmi tarzında bir fitne çıkabilirmi?
    yani uzaylı uçan daireler gelip insanları biz ektik bu dünyaya diyebilirlermi siz bu konular hakkında fikriniz nedir?

    • ali öztürk
      19 Ekim 2017, 00:50

      –sen bu konular hakkında ne düşünüyorsun serhat ??
      –en azından bir düşüncen olmalı değilmi ?
      –sorarken bile beyin süzgecinden geçirdiğin bir anlam olmalı ..
      –yoksa direkt sorup ham cevap bekleyenlerdenmisin ?
      –yada bana yardımcı olabileceğin bir beklentin olabilirmi ?

    • ali öztürk
      19 Ekim 2017, 14:51

      -serhat ayakta işerken dişin ağrıyorsa,,oturarak işemeyi dene..tüm sorunlarını çözmüş olursun..kafanda hiçbir soruda kalmaz.. senin gibiler için kalıcı çözüm bu maalesef..

  54. serhat
    19 Ekim 2017, 22:18

    evet ali bey.
    amacımız şapkanızın içinde gizlenen tavşanı çıkartabilmekti sanırım tavşanın kafası gözüktü biraz.
    cinler alemi adamı türlü türlü şekillerde kandırır.
    şimdilerde beyinlere bilinçaltına ekilmekte olan uzaylılar mevzusu ileride sizi dünyaya biz ektik amino asitlerinizi biz bıraktık arasırada ziyaretinize gelip durumunuza bakıyoruza dönebilir 10-20 sene sonra.
    sizin gibi yada sizler gibi astral seyahat ve gizemli şeyler meraklısı insanları etkileyip yanlış yönlendirirler
    bu necronomicon uydurmalarıda hepsi şeytanın türlü türlü fitnelerinden biridir.

    • ali öztürk
      21 Ekim 2017, 17:47

      -evet serhat,demogoji yapmak,,veya sözleri çeşitli şekillerde eğip bükerek ,kendi gerçekliğini saklamak işide şeytanın bir oyunudur..
      -bizler oyun oynamıyoruz..sen belki böyle zannettin..
      -ama turşu küpünde çok uzun süre kalmak senin kaliteni göstermez..bilmem anlatabildimmi..açıkça yazamıyorum..durumun belli..
      -vur belki sırlar perdesi aralanır objesine takılma..inan sçarsın..en azından karşındaki beynin sınırlarını bilmen lazım..sen bu yolun % 17 si bile değisin.. 😉

  55. ali öztürk
    21 Ekim 2017, 17:50

    –anlamadığın bir alem hakkında yorum yapma kapasiten bile yok..bir adım ötende,,çok zor değil..uzaylılar türüne körü körüne bağlanma..inan yalan..yukarıda yazmış olduklarımı tam anlamı ile okumadığın belli..

  56. serhat
    25 Ekim 2017, 22:13

    amacımız gizemleri öğrenmek değil.
    amacımız peygamberimizin sünnetine uymak, zikir, namaz ,güzel ahlak ve nefsle mücadele, günahlardan sakınmak ,düzgün itikatta bulunmak.ve sonunda Allah ın rızasına kavuşmak olmalı.
    astral seyahat yöntemleriyle neyi öğrenmek istiyorsunuz ve neyi öğrenebilirsinizki.nereye kadar gidebilirsiniz ne görebilirsiniz.görebileceklerinizinde rüya olup olmadığını nerden bilebilirsiniz.bu yollar sizi şeytanların oyuncağı yapar bu yollar doğru yoldan saptırır Allah korusun.

    • ali öztürk
      28 Ekim 2017, 09:46

      -Astral seyahatin ne denli büyük bir aptallık olduğunu yazmamı bile tam olarak algılayamamışsın..sen kendinle ilgilen en iyisi..salça olma..

      • ARGALON
        28 Ekim 2017, 12:05

        YORUMUNUZA KATILIYORUM. 6.BOYUTTAN BAKİ SEVGİLER VE SELAMLAR.

      • ali öztürk
        29 Ekim 2017, 09:03

        –serhat,,ilahi emirler her zaman insanı güzelleştirir..hayvani ,şehvani ve mal konumundan çıkarır,,insan olma özelliği katar..zaten insan ile hayvanı bu özellikler birbirinden ayırır..Yaratıcının rızasından önemli her kavram önemsizdir..efsanedir,,mitolojidir,,masaldır ve her şeyden önce esası olmayan uydurmadır..

      • ali öztürk
        29 Ekim 2017, 09:22

        -serhat,,bazı mutandlar inkar yolunda iken,her türlü ayrıklığı kendinde direniş olarak görür…ve yaşa hayatını boşver dini kavramları diyerek,hayvanların yaptığı herşeyi yapar.. hayvan kendini uyuşturmaz..madde kullanmaz..
        -YARATICININ emirleri ile yaşayan insan,bir çok dünyevi hazdan kendini soyutlarken bunu emir dairesinde yaşar,,yani yaratıcının çizdiği çizgide..hee her toplum içinde çürük elementlerde çıkar,,bu ayrı bir konu…
        -ateist şunu der..olmayan bir din uğruna neden bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz..özgür olun..
        -o zaman bu ikileme şu cevab yakışır..
        -bizim kaybedeceğimiz hiç bir şey yok..çünkü insana verilmiş yasaklar hem akıl hemde ruh sağlığı açısından güzel bir yaşam meydana getirir..kumar,,içki,,zina vb gibi toplumları ve insan sağlığını bozan pisliklerden uzak bir yaşam..
        –Peki ya gerçekse ??
        –işte o zaman ateist tam anlamı ile sçmış bir kategoriye dahil olur..çünkü mezarlıklar başka boyutlara açılan kapılardır..geri dönüş ve özür yoktur..pişmanlık ise asla işitilmeyen bir kavram olur..
        –kim kaybeder sence..??

      • ali öztürk
        29 Ekim 2017, 09:39

        -Yüce kitabımızda şu açıklama mükemmel,,,BİZ İNSANLARI KOKUŞMUŞ BİR ÇAMURDAN YARATTIK,,,,HAYVANLARI İSE SUDAN..insan vücudunun % 50 veya 60 ı sudur..hayvanların ise % 95 i..
        -bu bile hayvanlardan insanları ayıran bir özelliktir..biyolojik metabolizma bile farklıdır..hayvan ile insan aynıdır diyenlere.
        -o zaman kendilerinin evrimleşerek insan olduğunu düşünenlerin %95 i su mu oluyor ?…ama değil.. 😀
        –YADA EVRİMLEŞİRKEN ÇOKMU ÇİŞ YAPTILAR SONRA AYAĞA KALKTILAR..zaten darwin çöpe çoktan atıldı..
        –maalesef yukarıda daha önce yazdığım gibi ,insan denilen varlık,,melekler dediğimiz boyutun üzerinede çıkar,,hayvanlar dediğimiz boyutun altınada iner..buna kendi kavramları ile ulaşır..

  57. sazci34
    26 Ekim 2017, 12:28

    Cümleden Selamınaleyküm.Bu sayfadaki her bir yazıyı okudum ve sonuç: EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH ve EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU ve RESULUHU.
    Sonuç bu kadar net. Gaybı yalnız Alemlerin rabbi olan ALLAH bilir.Biz sadece bize bildirilmesine izin verildiği kadarını bilebiliriz.
    Bize bildirilenden fazlasına çıkma çabası her zaman şirk e bulaştırır insanı çünkü insan zayıftır nefs insanı şeytana yöneltir nefs kafirdir.RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN ve hepimizi sevdiği salih kullarından etsin inşaALLAH.
    Saygılarımla.

    • Anonim
      27 Ekim 2017, 09:03

      Sayfaya sadece yorum yaptım üye olma istemiyorum. İzinsiz nasıl kayıt yapıyorsunuz anlamış değilim illaki yasal bir süreci olacaktır.

      Saygılarımla..

      ________________________________

  58. sazci34
    26 Ekim 2017, 12:31

    Ali Öztürk bey derin bir bilgiye sahipsiniz takdir ederim.Mevlam doğru olan herkesin her daim işini rast getirsin inşaALLAH.
    Saygılarımla..

    • ali öztürk
      28 Ekim 2017, 09:42

      –saygı bizden sazcı arkadaşım..bazı yanlış anlayanlar olsada neyin gerçekliğini anlatmaya çabaladığımızı okuyan görüyor..
      –Maalesef baştan beri yazdıklarımı okumadan yorum yapanların ne duruma düştüğü ortada..
      –devrimiz ahir zaman..bazı alametler bariz bir şekilde kendini açığa vuruyor..İşte bu yüzden YÜCE YARATICI şifreleri açıyor..bir çok gizli konu gözler önüne serilmeye başladı..bazı kapıların açılması,bizim gözlerimize gizli gerçekleri gösteriyor..
      –sıkıntımız ,,bu kadar açığa çıkmış gizemlerin tedirginlik meydana getirmesi..yani bablarda göze batan açılım var..bu bazı noktaların sona gelinmeye yakınlığı anlamını taşıyor..daha düzgün ve daha dikkatli yaşamamız gereken zaman dilimindeyiz..çünkü herşey ortaya dökülmeye başladı..YÜCE YARATICIMIZ ASLA BÖYLE YAPMAZDI..konu tabana iniyor..
      –iki yol var,,insan istesede istemesede…ya HAKK yoldasınızıdır yada şeytanın maşası..üçüncü açılmış bir yol yok..bu kadar kesin gösteriyor evrendeki düzen ve formlar..
      –umarım HAK TEALA dosdoğru yolundan bizleri ayırmasın dualarımız…çünkü acı gerçekleri görüpte geri adım atmak intihar olur bu devirde..sorumsuzluğu ve başı boşluğu reddetmiş bir evren ve boyut arası canlılar bu kadar şifreleri bize açtığına göre..inkar sadece saçmalık boyutunda kendini gösterir..SAYGILAR…

      • sazci34
        30 Ekim 2017, 10:04

        Ali Öztürk bey.Evet haklısınız 2 yol var ya kurtuluş ya helak.Ortası yok maalesef.Rabbim cümlemizi razı olduğu kullarından eylesin inşaALLAH.Sizin gibi Bilgili insanlarla sohbet etmek insana büyük artılar sağlıyor üstadım.Acizane sohbete devam etmek isterim sizinle zira öğreneceğimiz çok şeyler var.Bende bu ifritlerden çekmişliğim var.Çok sıkıntılar çektim bunlardan sonradan öğrendimki 70 tane yanımda bulunuyormuş beni inanılmaz sıkboğaz ettikleri zamanlar oldu ve artık geceleri uyuyamaz olmuştum.Şuan tek kalma ve takip edilme korkum var üzerimde herşeyi yaradan rabbim beterinden saklasın herkesi.Sözün kısası Rabbim sonumuzu hayır etsin inşaALLAH.
        Saygılar şelale…

  59. ali öztürk
    06 Kasım 2017, 21:28

    —-ayetel kürsü ve amenerrasuluhu bolca oku..bu kaçakları ve kanla bulaştırılanları yakar..
    —-akşam ile yatsı arası 9 defa YA KUDDÜS YA ALLAH de…tam zamanlarıdır..eğer büyü yolu ile bulaşmışsa,,sahibine sarılır..yani geri döner.
    —kendi hatan ile bulaşmışlarsa,,temelini araştır..nerede ne hata yaptığını…bu çok önemli..
    –ALLAH ŞİFA EYLESİN KARDEŞİM..zor işler ama yolunu tespit edersen yardımcın bile olurlar..önemli olan inançlarıdır..

  60. ali öztürk
    06 Kasım 2017, 21:39

    define ararken,,ağaç dibine işerken,,yasak bölgelerde yanlış dolaşım yapmışsan,,ruh çağırma,,sihir,,büyü,,hatta aşırı sarhoşlukta bulaşmalar söz konusu olur…en fazlasıda beddua almak..söyleyeceklerim bunlar…
    –ama korkma herşeyin bir çaresi mevcut..
    –bende 1 500 üzeri koloni vardı..halen var..durugörü sahipleri benim bir milletvekili olduğumu düşünüyorlardı..çok kalaba…
    –kötüleri kaçakları ve dinsizleri gönderebilirsin…diğerlerinin ise sana öğretecekleri bile olur..korkma..eğer korkarsan daha çok üzerine gelirler..bilgin dahilinde sürekli olmamak kaydıyla konuş onlarla…
    –uykusuzluğunun ve takip edilme şüphelerinin kaynağı bunlar..ikna olmamış bedensizler..
    ikna edebileceğin dürüslüğü göstermen lazım..birde çok önemseme..fısıltılara kulak kabartma..o zaman sakinleşirler..

    • sazci34
      07 Kasım 2017, 11:55

      Abim çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım inşallah faydası olur.Bu bedensizler kelimesini tam anlamadım.Bedensizlerden kastınız 3 harflilermi yoksa başka bir şeymi?
      Saygılar..

  61. ali öztürk
    08 Kasım 2017, 07:40

    –bedensizler kayıp ruhlar..yani dünyadan daha kopamamış insan ruhları,,ya bitkisel hayattadır yada uyutulan kişilerin dünyada başıboş kalmış ruhlarıdır..en güçlü olanlar onlardır..kızgındır,,çünkü sonuca yani ölüme ulaşamamış kişilere aittir..ruh çok güçlüdür ve ait olduğu kişinin özellikleri mevcuttur..
    –her bir canlı,,kuranda olan bilginle konuşman sonucu sessizleşir..buna sadece ateist mahluklar itiraz eder..zaten yukarıda adını verdiğim süreleri tekrar tekrar okursan,,ya orayı terkeder,,,,,,yada yanmak zorunda kalır..

  62. ali öztürk
    08 Kasım 2017, 07:50

    –4.boyut cinler aleminde biz insanların yeryüzünde yaşadığı tüm dinler mevcuttur..şu zamanda 4.boyut aleminde müslüman olanlar lider,,
    –onlarında yargıları,,askerleri ve biz insanoğluna ait tüm sosyal sistem mevcuttur..kanun kaçakları en fazla rahatsızlık ögesi bulaştırır..işte derin bilgiye sahip olan alimler bunları yakmak veya öldürmek yerine,ait olduğu kavimin askerlerini çağırarak tutuklanmasını sağlar..ve kişiyi kurtarır..
    –büyü ile uğraşan pislik insanlar ise bu kaçakları,istemedikleri insana bulaştırarak hasta eder…yada ailesini esir alarak ve kurana çirkin saldırı yaparak..hee bedelini sorarsan bu pislik insanları toprak bile kabul etmez..

  63. ali öztürk
    08 Kasım 2017, 07:58

    –bazende hiç bir sebep yokken ALLAH ın kader denilen anlatılması güç kavramı devreye girer..onun muradı vardır..insana bulaştırır bir şekilde,,ve seyreder,,,,kişinin devrelerini zorlar,,sıkıntıya sokar,,,ve kul her ALLAH dediğinde hoşlanır onu sever..bu o kulunu sevdiğini ve unutmadığının göstergesidir..hee bunu sadomazoşizm ile kıyaslayan aptal beyinler anlayamaz..aradaki bağı farkedemez…isyan derecesine kadar sürükler insanı ama,,,ALLAHU TEALA insana taşıyamayacağından fazla yük yüklemez..eğer yükü ağırlaşmışsa bir insanın,,,bu ALLAHTAN değildir,,,kendindendir..

    • sazci34
      08 Kasım 2017, 08:57

      Ya üstadım bu bilgiler altın niteliğinde gerçekten sizinle sohbet ettikçe açılıyorum diyebilirim.Dün Amenerresulu okuyunca sol kolum uyuştu.Gece aynen Ayetel kürsi ve Amenerresulu okudum ve vücudum uyuştu yatarken ama yinede uyudum çok şükür.Şimdi bol bol okuyorum.Allah razı olsun üstadım.Keşke yüzyüze bir sohbette bulunabilsek birer çay içsek harika olur.:)

  64. ali öztürk
    18 Aralık 2017, 10:34

    –sorulara acele cevap isteyenler,,her zaman pişmanlık duygusunu tadar..bazı soruların cevabı hayatlara maaal olur..bunu yaşadığımız düzen içerisinde görüyoruz..acıların cevabı ölümde değildir..acıların bittiğini zannedenler yanılır…katlanarak çekmek daha acıdır..sonuç bu..katmanda atlasanız o acı çekilecek..
    –dünyanın düzeni veya doğa kavramı her an ağır basar..düzen derken insan düzeni değil,,konulmuş olan kader..ve acılara sanki olması gereken bir tat gözü ile bakmak veya yediğimiz yemeğin bir lezzeti olarak görmek..çünkü bu bir gerçekliktir…

  65. ali öztürk
    18 Aralık 2017, 11:02

    –sistemlerde adaletsizlik varsa başkaldırı başlar,,roma 800 yıl yaşadı,,senatosu vardı,,ilk zamanları adalet üzerine kuruluydu,,ve tüm devletler razı geldi,,,sınırlarını büyüttü,,ne zaman sınıf farkı ve zevkin zirveleri arayışı başladı adalet bitti..roma çöktü..bir daha kalkmamacasına..
    –devletlerde insanlar gibidir,,doğar büyür ölür..ama insanlar çekirdektir..kendine yalan söyleyen ve bunu kabullenen kişilerin sonuca yaklaşması da yalana benzer…gerçeklik kaybolmuştur..işte bu anda ilahi kudret devreye girer,,size öyle oyunlar oynarki,,aklınızı yitirirsiniz…illaki kendini kanıtlar..bu kanıksanamaz bir realitedir..çünkü kainatın düzeni ve yaratılmasının yaratıcısıdır…çok çetindir…KENDİNİZE YALAN SÖYLEMEYİN…VE GERÇEKLERİ ASLA AT GÖZLÜĞÜ TAKIP,,GÖZARDI ETMEYİN…
    –Kanser mikrobik bir hastalık değildir..vücudun kendi kendini yalanlaması veya reddetmesidir..kendini tanımamasıdır,,,intihar ise beyninize verdiğiniz yalanların,,gerçeklikle örtüşmemesi sonucu ortaya çıkan yanılsamanın ürünüdür,,
    –ikiside sonuca çabuk varmak ister,,reddettiği gerçekliği gerçeklik boyutunda seyretmek istemesidir..kandırılmışlığın veya yalan kurgunun sonucunu merak eder..

  66. ali öztürk
    18 Aralık 2017, 11:13

    –kainat koskoca bir ovadır,,
    –ama akıl denen ovanın içinde bir yüzük kadar küçüktür,,akıl kainatı sarar..
    –Kalb ise en büyük bir ovadır,,akıl bu ovanın içinde bir yüzük kadar küçülür…
    –kalb denen o devasa yapıyı ise ,,şefkatten ve sevgiden mahrum kişiler bilmez..anlamaz..
    –bazı aptallar bu yapıyı tanımak istemez,,doğa kuralları der..hep son anlarında görürler,,ama geri dönüş yoktur..belki yüzyıllar sonra gelir,,öğrenmeye…bilemeyiz öğrenebilirmi…şartlar veya yaşadığı toplum ne derece izin verir beynine..

    • Melih Walker
      04 Mart 2018, 18:24

      Ali abi selamlar. Adım Melih 18 yaşındayım. Samimi olmamda bir sakınca yok ise, seninle gerçekten ama gerçekten tanışmak istiyorum. Bu kardeşini kırmazsan mutlu olurum. Mail adresim walkermelih@gmail.com şimdiden teşekkürler….

  67. osman nuri
    06 Mart 2018, 17:47

    Ali hocam bana ulaş yada bu biliglerine ve daha fazlasına ulaşmam için bana yardımcı ol bjkosman_1903@hotmail.com

  68. nekrokomikon
    02 Mayıs 2018, 05:10

    göt altından uydurmalar. başka bok değil. gavur boku yiyenlerin yere göğe sığdıramadığı efsane

  69. ali öztürk
    14 Mayıs 2018, 16:09

    –Sonuç hep beklenilir,,hatta acele edilir,,ulaşıldığında ise büyüsünü ve cazibesini kaybeder,,masal biter,,ardı yoktur..Korku ile baktığımız veya ürktüğümüz bir çok şey,,yüzleştiğimizde bize komik anılar bırakır..neden kastım kendimi ?,,,yada neden bu kadar korktum..bilinmezlikten olsa gerek..insan bilmediği veya çözemediği kavramdan ürker..
    –Oysa bir çok alemde yaşam formları kendi halindedir..tehlike arzetmezseniz size bulaşmaz..Dünya dediğimiz kaya parçası içinde bile çeşitli yaşam formları var..aslanların veya köpekbalıklarının bölgesinde sallana sallana gezemezsiniz..bu yaratılış özelliğinden doğan tehlikedir..

  70. ali öztürk
    14 Mayıs 2018, 16:15

    –Mistik alemleri yadsıyabilirsiniz,,çünkü bizim göreceliğimizden uzaktır..bazı kavramlar yabancı hatta yaşanmamış gelebilir,,ama o form içinde bu gayet normaldir..onlara görede bizim yaptıklarımız terstir,,hatta mideleri bulanır..mesela bazı negatif unsurlar tuvaletlerden yükselen idrarımızın buharından veya dışkılarımızdan beslenir..onların lokantası gibidir..bizim yediklerimiz ise onlara çöplük gelir..size büyükleriniz tuvalete ağzınızda bir besinle girmeyin dediğinde olayın ters yüzüne bakın,,onların lokantasına ağzınızda pislikle giriyorsunuz gibi..bilmem anlatabildimmi..

  71. ali öztürk
    14 Mayıs 2018, 16:21

    –Bazı büyüklerimiz akşam dışarıya sıcak veya soğuk su dökülmez der..size göre belkide kocakarı masalı..asla değil..kükürt ve halogramdan oluşan yapılarını bozarsınız..yanarlar ve sizden yakınları intikam alır..asla intikamlarını almadan sizi rahat bırakmazlar..böyle bir durumla karşılaşırsanız,,barış yapmak için şekerli su hazırlayın ve besmele çekip bir incir ağacının dibine dökün..bu onlardan özür dilemek anlamı taşır..yarı yarıya şansınız fazlalaşır..hatta size uzaktan görünürler..halografik yapı olarak..

  72. ali öztürk
    14 Mayıs 2018, 16:25

    –6.Boyuttan baki selamlar diyen arkadaşlara,,,kusura bakmayın ama,,4.boyutta takılı kalmışsınız..belki 11 ide gördüm diye sevindiniz..boşa sevinmeyin.. !!!

  73. ali öztürk
    14 Mayıs 2018, 16:29

    –Bir ateist arkadaşınızdan kurtulmak istiyorsanız..içinizden onun yanında amenerrasulu okuyun..değişime siz bile inananamazsınız..sıkılır..çünkü içinde onu yönlendiren şeytan yanmaya başlar..yanınızdan kalkıp gidiyorsa esir düşmüştür..yanınızda kalıyorsa kurtulmak için azda olsa şansı vardır..yani bir akım sonucu ateist olmuştur..fikri olarak değil..hoşçakalın arkadaşlar..uzun bir ara sonrası bir şeyler yazdım..görüşürüz ..

  74. ali öztürk
    31 Mayıs 2018, 00:36

    –Melekleri kanatlı ve dişi kimlikler ile empoze eden geri zekalılar..
    –karşılaştığınızda dehşete düşebileceğiniz görsel ile karşılaşabilirsiniz..
    –beşinci boyut,,dördüncü boyuta veya 3lü boyuta ulaştığında,,ifritler yanar..
    –diyelimki 1 000 adet ifritin veya şeytani negatifin bulunduğu ortama beşinci boyutun ziyaretini tasvir edelim…kaçmak zorundalar..hepsi ya dağılır gider ,,yada inat ederse cayır cayır yanar..
    –meleklerin dehşetli görseli bulunanları var..şeytan diye karıştırabilirsiniz bile..
    –şeytani negatiflerin çok güzel görseli olanlar var..melek zannedebilrsiniz..ama ardı karanlıktır..sizi tuzağa düşürür..

  75. ali öztürk
    31 Mayıs 2018, 01:25

    –şeytani ayinler veya büyü kapsamlı edinimleri gerçekleştiren ve kendini üstün insan ulu kişi tanımları ile toplum içinde saklanan ucubeler,,,eğer karşılaşırsanız,,size verilen sürenin sonuna gelmişsinizdir…
    –sizi hiç kimse kurtaramaz…negatif gücün sahibi bile kaçar..bu kaçınılmazdır..verilen süre bitmiştir…ve zaman sizin için terse sarmaya başlar..
    –başlangıç noktasından bitime kadar süren refah ve intikam duygunuza hizmet eden mahluk sizi terketmiştir..koruyamaz…
    –zaman kavramını tamamlamış ve siz ortada kalmış bir keriz konumuna yükselmişsinizdir..
    –size sadece kirlenmiş kalp ve aklınızı söküp alan o pozitif göründüğünde..kapı kapanmıştır..
    –ve ardınızda bir masal mış gibi yaşamış unutulan egolarınız teslim alınmıştır….
    –ölüm keşke sonunuz olsa diye dua etmek kalıyor bu perdeden sonra size..
    –BU YÜCE YARATICININ İZİN VERDİĞİ ZAMAN DİLİMİNİN SONUDUR..VE SİZ SADECE BİR BEŞİNCİ BOYUT POZİTİFİNİN ZİYARETİ İLE SAYFAYI KAPATMIŞSINIZDIR..
    –bu kadar bilinmezliğe karşı muhalif olmakta yürek işi…
    –BEN BU SALAK CESARETE ASLA SAHİP OLMAK İSTEMEM..

  76. ali öztürk
    31 Mayıs 2018, 01:45

    ,,beden ölümünden sonra sürücü,,kıyamete kadar ,,ruhun teslim edildiği yerde bekler..
    –sürücünün iade edildiği insan bedeni ve ruhu ile birlikte yaşadığı an ve o zaman dilimi süresince etkileşimi ve iletişimi çok önemlidir..
    –çünkü bekçi olarak bırakıldığı o bölgede etki bile meydana getirebilir..
    –bu o yaşadığı insandan ne beslendiği ile ilintilidir..
    –anlayan anladı..ötesi korkunç ve karanlık..

    • Emeltrn
      22 Haziran 2018, 17:28

      Merhabalar ali bey ben cok tesekkür ediyorum verdıgınız bılgıler ıcın benımde bir sorum olacak büyüye uğramıs bir insanda büyünün etkileri ortaya cıkmıssa bozdurmak için gecmi kalınmış oluyoruz yakın zamanda yapılmış ama tam zamanını bilemiyoruz ve benım evliliğm bitmek üzere uzun süredir ilişki varms fakat büyü ayrılmak eşime dönmek istiyorum denildiği zaman yapılmış bilhassa yakınındalı ınsandan duyum aldık

      • yokk yokk
        22 Haziran 2018, 18:30

        Inanki cok bilgim yok ben o arkadasimla gorusmeyi bitirdik kisisel sebeplerimzden dolayi
        evet cocuk bekardi yeni yapti buyuyu aylar once ilk alevlendi zaten ise yaradi evet kiranda geciyor sonra cok fazla ayril baris yaptilar iki tarafin aileside onayliyo zaten bi sorun yok sadece saglam olsun diye yaptirdi zaten gecen ay bi yaptirdi sonuncuyu bekliyo iste cocuk gitgeller yasiyo surekli tam ne yasadilar ne konusuldu inanki bilmiyorum en son ayrildiginda bisey yaktigini biliyorum donsun diye ama donse ilaki barismislar yine diye duyardim cok var boyle internetten bilip duyup okuyup yapan herkz buyucu olmus da o bi hocaya yaptirdi onu biliyorum baska sehire gidip hatta inan bukadar yani olsa yazardim valla bak

      • yokk yokk
        22 Haziran 2018, 19:03

        Zaten gittigi hocada evlendirmesiyle meshurmus cok bilen yok cok ücra bi yerdeymis ama ilgilenenler biliyomus sadece bu konularla hep ole olur zaten senin esine yaptirdiklar yer onemli yada nasil bulmus ki ne dusunup ne yaptirmistir ki mantikta uretemiyorum

    • yokk yokk
      22 Haziran 2018, 17:59

      Ali bey astral seyattan bahsetmisiniz kisisel kullanilamaz die insan beyni cok gucludur ve hala kesfedilmemis dogru benimde bir sorum olcak peki dusunceyle baska bir insanin beyni etkilenebilir mi .. ben bu islemi yapabiliyorum ara sira oluyor herzaman olmuyor cok yorgun oluyorum bunu yaptgimda zaten smdiye kadar iki elin parmagi kadar yapmasmdir 3 senede icimden gelmiyo cunku konsantrede olamiyorum kopukluk oluyor.birde benim dusunceyle etkilemeye calistiklarim karsima cikiyo yada bi anda gozmn onunden gecenler zaman icinde hep karsima cikti simdi bunlar tesaduftur dedgim zamanlarda oluyo ama hepsimi tesaduf olur..bu konu hakkinda sizin yorumunza ihtyacm var ismimi yazmycam zaten 3 senede ben ilk defa bunu dile getiriyorum zaten..emel birde sana cevap veriyim yorum yapamam bilgim yok fakat arkadasim yapiyo sevgilisi donsun diye 2 senedir cikiyolar evlenmek icinde yaptrdi her yaptirdginda cocuk basta gitti sonra geri dondu bi zaman gectikten sonra sanirim ayrilmak istemesinin sebebide yaptirmistir yalniz kalmak istemistir tek basna ondan gitmstir ..cok bilgim yok hata hic bilgim yok sadece sole sole oldu sole sole degisti diye degisimleri anlatiyo ama ne yaptrdi dersen biseyler yakti yedirdi kopege bile bsy yedirdi mezara bsy gommeye gtti ama isimlerni filan bilmiyorum zaten bahsettgim dinledgim zamanda mutlaka kabus goruyorum gece 2.3 hafta korkuyrum hep tirsarim biraz o konularda..ali bey benim konuma bi cevap verirseniz benim bu yasadklarim tesadufmu yoksa sizce beyin gercekten cok guclu ve baska beyine mudahale edebilirmiyiz .

      • Emeltrn
        22 Haziran 2018, 18:07

        Ne oldu peki şimdi durumları nedir.
        Ne zaman yapmıstı ilk büyü diye bişey var kuranda gecıyor bozdurulmadıysa tutar. İlk yaptım dediğinde etkisi ne oldu
        Yaptırdığı zaman ilk seviyomuydu evlenmek için dediğine göre yaptırdıgı kısı bekar ozaman biraz etkileri nediye bahsetmişti bana anlatırmısın?

    • Deniz koçer
      01 Ağustos 2018, 13:11

      Slm Ali bey sizinle düşünce ve bileğilerimizi paylaşmak isterim yoğun bir çalışma içimdeyim bende evren sistem dinler vs üzerine size tel numaramı veriyim Bilgi alışverişinde bulunmak isterseniz Deniz Başkonak 05392860814

  77. ali öztürk
    23 Haziran 2018, 08:48

    –en iyi yapabileceğiniz şey..büyüyü yapanı yani pislik büyücüyü bulup,,çözdürmek için para vermek..bunun haricindeki size verebileceğim bilgileri,,usulüne uygun yerine getiremezsiniz..sonuç olarak kısa zamanda kurtulmuş olursunuz..
    –bu tarz eylemler gerçekleştiren ve bunu sırf para için yapan şerefszler,,mezarlara ters kaşık gömmekten tutunda,,taş dolamalarına kadar giden bir küfre sarılır..
    –hırs insanın kendi cehennemine döşek hazırlamasına neden olan bir olgudur..cehennemi basit zanneder..ama ucunu görse acaba yaparmı..

  78. ali öztürk
    18 Ağustos 2018, 09:19

    –büyüden ve pis şeytani amellerden kurtulmak istiyorsanız basit bir eylem yapmanız gerekir..
    –aktarlardan alabileceğiniz beyaz cıvayı,,,bir fındık kabuğunun içini boşaltarak,,ihlas süresini okuyup doldurun..delik olan kısmınıda balmumu veya bir yapıştırıcı ile kapatın..cıva akmasın..
    –şeytani olgular yanınıza yanaştığında yanar,,yada yanmaya başlar..iblis ve ifritlerin hiç hoşlanmadığı metaldir..rahat edersiniz..üzerinizdeki büyü ise sahibinin başına sarılır,,döner..

  79. ali öztürk
    18 Ağustos 2018, 09:21

    –isterseniz beyaz cıvayı özel yaptırdığınız bir kolye içindede saklıyabilir boynunuza takabilirsiniz..beyaz cıva kesin çözümdür..tecrübe ile sabittir..

    • ali öztürk
      18 Ağustos 2018, 09:23

      –beyaz cıvanın bulunduğu kabın mutlaka teninize değmesi gerek..

      • Hepiniz çıldırmışsınız
        02 Eylül 2018, 01:42

        Dostum 1 saattir yazılanları okuyorum.siz çıldırmışsınız 😅

      • ali öztürk
        04 Ekim 2018, 10:40

        –evreni bir tarafa bırak..zaten algılayamayız..sen bulunduğumuz galaksi samanyolunun merkezindeki cehennemi incelesen neyin çılgın olduğunu daha iyi anlarsın..sana akıl gibi görünen objeler yaşadığımız dünya denen kaya parçasında var sadece….
        –ötelere aklın erermi bilmem..

  80. Bahi
    21 Eylül 2018, 23:52

    Çelişki be kardeş ölümsüzlük bu iki ruha verildi demişsin. Halbuki ruhlar zaten ölümsüzdür.

    • ali öztürk
      04 Ekim 2018, 10:34

      –ruh olarak yaşayan bir objeye ne demeliydim sence ?..önceki yazdıklarımı okumadığın belli..kendi kendine çelişki demişsin..

      • ali öztürk
        04 Ekim 2018, 10:38

        –unutma yaşadığımız boyutta ruh yoktur..sadece bedenli olan insanlarda vardır..ama bu iki ruh yeryüzünde yaratıcının izni ile kaldı..ve bedenleri çürüdü..biraz daha dikkatli okumanı tavsiye ediyorum..

  81. 1bilgi2dil
    28 Şubat 2019, 18:48

    Bende inanmaya başladım bu kitaba çünkü yer bu kitap gerçekse nikola tarlada okumuş olabilir

  82. ali öztürk
    07 Mart 2019, 15:44

    –Tek yol var..
    –Yüce yaratıcımız ALLAHU TEALANIN son mesajı KURAN ın mealini okumayı ve anlamadığımız kısımlarıda tefsirlerden öğrenmeye gayret edelim….
    –dosdoğru yol ehli sünnet velcemaattir..
    –sahih ve gerçek olan tek bir doğru var..bizi mezara tek başımıza gömecekler,,,ve çekip gidecekler…işte orada başka bir alemin kapıları açılacak,,perdeler kalkacak…ne ana ne baba ne arkadaş nede mal servet geniş çevre fayda sağlamayacak…TEK BAŞIMIZA VE KİMSESİZ..bu kesin olacak,,er veya geç,,kaçış yok,,
    –inanmayan veya inkar ile küfredenleri einstein veya bilim kurtaramayacak,,çünkü yaratılmış nesneleri inceleyen ve keşif yapan öğedir bilim..size sadece yaşadığınız sürece dünyada yarar,,yani tapılmaz..
    –sonsuz alemlere açılan kapıdır mezarlar…ne bir iz nede bir tanık taşımaz..kural bu,,zaten görülmüş olsaydı ne anlamı kalırdı aklın ve kalbin bulduğu yaratıcıyı tanımak..
    –Dünya denilen kaya parçası,,,misafirhanedir,,,,geçici bir konaklamadır,,bir oteldir…buradaki yargı değil gerçek olan,,,,,GERÇEK YARGI perde gerisnde görülecek yargıdır…kaçış ise asla yok…ne krallar ne zenginler,,ne güçlü kuvvetli orduları yönetenler geldi geçti,,,hiç biri ölümden kurtulamadı..kimin gömdüler kimini dondurucuya koydular..
    –Hepsi gitti..engel olmaya bile güçleri yetmedi..yetmeyecek..

  83. ali öztürk
    17 Haziran 2019, 11:11

    –Bir yerde yemek yersiniz,,tadı çok muazzamdır,,daha önce hiç yemediğiniz bir yemek,,
    –aynı isimle adlandırdığınız ama lezzeti daha öncekilere hiç benzemeyen,,dersinizki buraya sık sık gelelim,,daha başka tadlar deneyelim,,yeri tamda burası unutmayalım,,
    –servisi mükemmeldi,,ve masal o anlık biter,,
    –Daha sonra tekrar gidelim yemeğimizi orada yiyelim ve o mükemmel tadları başka yemeklerde deneyelim,,
    –Gidersiniz,,yer aynı yer,,ama orada ne bir lokanta nede bir restaurant vardır,,şaşkınlık içinde biraz daha dolaşırsınız,,sorarsınız ,,oradaki insanlar,-size garip garip bakarlar,,çünkü en yakın yemek yenecek yer çok uzaktadır,,ve o cıvarda böyle bir yer yoktur,,
    –İki kişi gittiniz,,diyelimki biriniz hayal gördü ya diğeri,,aynı rüya aynı lezzet ve servis,,bir daha orayı asla bulamayacaksınız,,
    –Peki neoldu sizce,,,??
    –Farkında olmadan boyut atladınız,,ve sizde olan bir hastalık orada yediğiniz yemekten ötürü tedavi edildi,,çünkü yaşamanız ve yemeniz gereken daha çok yemekler olması lazımdı,,hatta nefes alacak havanız,,
    –peki garsonlar ve size verilen servis,,,,,,,,düşünün artık,,bazıları uzaylılar der,,,

  84. efe
    05 Kasım 2019, 00:48

    Ali bey selamlar başından beri yazdıklarınızı ara vermeden okudum,yazılarınızın olduğu herhangi bir blog sayfa vesaire var mı takip için?

    • ali öztürk
      08 Kasım 2019, 10:59

      Maalesef bir kaç denemem oldu,,ama sayfalar kim ve kimler tarafından neden kapattırıldığını öğrenemedim,,

  85. ali öztürk
    11 Kasım 2019, 12:19

    –Necronomicon ile reptilianların bağlantılarını tespit etme girişimleri var,,hatta reptilianların mezopotamya ile ilgili konumları ve merkezlerinin burası olduğu,,Türkiye-iran ve ırak sınırları arasında olduğu görüşleri ileri sürülüyor,,
    –yakın bir zamanda italyan askerlerine bombalı saldırı düzenlendi,,5 asker yaralandı,,3 ünün durumu çok ağır,,anlaşılamayan bazı paranormal olaylardan bahsediyorlarmış,,
    –reptilian denilen ve musallata uğramış kimliklerin ise bu bölgede esameleri bile yok,,zannedersem mezopotamya şeytanları ile iletişim kurma girişimleri bunlar,,
    –ileri zamanda daha şiddetli olaylara tanık olacağız,,çünkü bu bölgeye ait olmayanlar katledilecekler,,bunun aynını amerikan askerlerindende duyacağız,,olanlar ise basından gizleniyor,,

    • efe
      27 Aralık 2019, 04:12

      ali bey imkan buldukça buraya yazarsanız okumak isterim

  86. oğuz
    28 Ocak 2020, 16:52

    siyahlar ise felakettir..acımasızdır..

    sonucu ne oluyor.

    birde şeytan veya cin kınası olayı nasıl oluyor bende de oldu anlamı nedir ogusim@hotmail.com mail adresim

    bir bloğunuz yazılarınızı takip edebileceğimiz yer varmı kitabınız varmı varsa okumak isterim
    birde yahudilerde kuranda lanetlenmişlerdir ”
    lanetlenmeyi sadece peygamberlerin kim olduklarını biliyormusun ?,,
    Lanetli hiç bir ırk yoktur..o ırkın içinde bulunanların o ırkın fikrini benimsemesidir lanetli..” demişsiniz
    teşekkür ederim

  87. oğuz
    28 Ocak 2020, 16:54

    kolay gelsin
    harun ve marut halen dünyada olduğu bilinmekte ve büyücülerden ona gidenler olduğu söylenmekte bu konudaki düşünceleriniz nedir
    siz de gittiniz mi?

    • ali öztürk
      21 Haziran 2021, 19:18

      –uzun bir süre ara verdim,,bazı araştırmalarım oldu,,oğuz kardeşimin sorusuna cevap yazayım,,cin kavmi belli derecelere sahiptir,,bize patlayan flaş renklerinden derecelerini anlarız,,beyazlar halktır,,,yani bizler gibi yaşayan ekmeğinin peşinde olanlar,,maviler derece sahibi olanlardır,,kırmızılar ya yargıçtır,,yada azılı bir kaçak,,çok tehlikelidir,,siyahları ise cin topluluğunu yöneten kralın yanındakilerdir,,bunlar işaret verdiğinde büyük bir tehlike altındasınızdır,,,size zaten ne istediklerini ve neye bulaştığınızı telekinetik olarak bildirip ya öldürürler yada yaptığınız bir yanlışı bildirip düzeltmeni isterler,,,10 dakikalık bir ömrünüz kalmıştır,,bu süre zarfında korkunuzdan akıl tutulması yaşarsanız onların istediklerine cevap bile veremezsiniz,,
      –hiç bir insan lanetli doğmaz,,her insan doğduğunda günahsız ve temizdir,,,ama lanetlenmiş toplumlar kendi yanlış fikirleri ile bu kişinin beynini yıkarsa oda o toplumun malı olur,,
      –harut ile maruta gelirsek,,,yeri bilinen bir yer,,,bir mağara,,hatta içeri bile girebilirsiniz ama hiç bir şey göremezsiniz,,bu iki meleğin uzun bir hikayesi var,,ya cehennem yada kıyamete kadar ters asılı olarak kalması seçeneği sunuldu,,onlar cehennemin ne büyük bir bela olduğunu gördüklerinden ve bildiklerinden dolayı kıyamete kadar başaşağı asılmayı tercih ettiler,,
      –harut ile maruta her isteyen gelişigüzel ulaşamaz,,sebebi ise ,,Yaratıcımız nasıl sevdiği ve değer verdiği kullarına bir yerden bir yere çok uzun mesafeleri bir adımda ulaşmak rahatlığını yeryüzünde bulunan solucan delikleri ile vermişse,,,şeytanada inanan ve kölesi olmuşlara bu özelliklerin yolunu açmıştır,yani büyü için zirveye ulaşmış ve şeytanın en sevdiği askeri olmuş sapıklarada bu yol açılıyor,,,şeytanın izniyle tabiiki,,

      • ali öztürk
        22 Haziran 2021, 18:50

        –harut ile marutun mağarasına girdiğinizde ya pozitif yada negatif zirvelerde olmalısınız,,sıradan biri için çok ağır bir eylemdir,,
        –yapılması gereken mistik bir kaç eylem yapmanız gerekir,,
        –pozitif yolda olan kişilerle negatif yolun şartları ve eylemleri farklıdır,,
        –bu şartlar yerine getirildiğinde,,mağaradaki gerçek kapı açılır,,hatta onlarla konuşabilirsiniz bile,,
        –bunu gerçeklerştiren insanlar konuşmazlar,,ama orada yapılması gereken şartlardan bahsedilir,,bu konu .ile ilgili bilgim bu kadar,,hatta bulundukları mağaranın resmi bile vardır ,,,

      • ali öztürk
        30 Haziran 2021, 09:01

        –şunu unutmadan ilave edeyim,,kesinlikle harut ile marutu çok net olarak gören yoktur,,hemen her gören FLU olarak gördüğünü söyler,,,neticede halen melek vasfındalar,,cezalılar,,yani 5.Boyut varlığıdır,,temizdir,,nuru gözlerinizi yakar,,perdeler gerisindedirler,,gözümüzün yaratılışı bu şekildedir,,ama bu iki melek hatalarından dolayı bir kaç perdeyi yırtmış gözümüze ancak flu olarak yakınlaşmıştır,,

  88. ali öztürk
    30 Haziran 2021, 08:20

    –Beni en çok güldüren,,birine insana kötücül işlem yapıp ona habercilerin gelip yalan söylemesi,,güçlü olduğunu zanneden ve bak ben neler yaparım diyen salağın,,,şeytanlar tarafından alaya alınması,,üstüne üstlük birde kibre girmesi,,aynı yılbaşında kafasına şapka geçirilmiş eşşek gibi,,
    –Var böyle insanımsılar,,halbuki arka bahçesinde ondan gidenlerden ve kaybettiklerinden habersiz,,ruhlar ve cinler alemi farklı kavimlerden oluşur,,ama dalga geçmek en sevdikleri meziyettir,,heleki kendini boyutlar ötesi götürdüğüne inanan burada çok etkiler yarattığını zanneden gerzeklerden bahsediyorum,,öyle bir dalga geçiliyorsunuzki,,,FARKINDASINIZ,,,ama neden kabul etmek istemeyişinizin altında yine egolarınız yatıyor,,zavallısınız,,,
    –realite çok farklıdır,,ütopya ise ondan çok çok farklıdır,,hani güzel bir söz vardır,,hayaller paris gerçekler varoş,,
    –ne yapalım bu modellerde böyle,,Halbuki kendi egolarından önce düşünmesi gereken bir zirve var,,acaba Yaratıcı izin verdimi,,,
    –şunu asla unutmayın,,şeytan asla müstakil bir güç değildir,,yani Tanrı ile şeytan arasında kavga ve savaş gibi terimleri literatürünüzden çıkarın,,böyle bir şey yok,,
    –gururunun kurbanı olmuş bir canlı şeytan,,,,gücü Yaratıcımızın ona verdiği izin kadar,,o güçde yaratıcımızdan,,Ve aldığı bu güç ve akıl karıştırma ile bizlerle istediği gibi dalga geçebilir,,herşeyden önce kalemi kırıldı,,ümidi yok,,geçen her gün zararına,,o yüzden sıkıldı,,bir an önce kıyametin gelmesi için mücadele veriyor,,ne yaparsa yapsın sonu hep masal oluyor,,,şeytanı önder olarak seçenlerin akıbeti gibi,,

    • ali öztürk
      30 Haziran 2021, 08:53

      –şeytan şu ana kadar Dünyada son bir imparatorluk kurdu,,bilim,,aydınlık,,çağdaş,,ilericilik gibi terimlerle…ben merkezcilik ve egolara dayalı aynı zamanda zevk şehvet ile bir gelecek vaadederek,,Yaratıcının daha önceki kavimleri helaka uğrattığı fiillerini tekrarlayarak,,ama sorsan bu kişiler ben ne Tanrıyı nede şeytanı tanımam der,,böyle bir orta yol yok,,ya varsınızdır yada yok,,ikisi arasında kayıp ve serseri gezen ruhlar vardır,,ama onlarında son durağı var,,
      –şeytan her atağında kaybedeceğini bilerek yığınları üst üste dizer,,,çünkü kazanması imkansızdır,,ama bu arada söz verdiği —göreceksin onları senin yolundan çevirip oturacağım,,Ve sen onları sana karşı göreceksin diye yemin etmişti Yaratıcımıza,,
      –Aslında o an verilecek cezadan hem kurtulmuş hemde ertelemiş oldu,,yanındaki 19 cin komutanıda yanında indirildi,,düşmüş melekler denen yaratıklar bunlardır,,aslında melek falan değildir,,cin tayfasından ve ödüllendirilmiş kibri şişmiş nefis taşıyan personeldir,,
      –Bu arada Yeni yaratılmış İnsanı hem sınayacak hemde gerçeklik olana inanmışlığını görecekti,,,Yaratıcımız,,hemde isyan edecekleri,,yani yeni yaratılmış ve çok özellik yüklenmiş varlık insanın geleceği çizilmişti,,

      • ali öztürk
        01 Temmuz 2021, 10:16

        –Benim ordum vardı,,buradan geçtimi ?? gören varmı ?*,,özellikle 11. boyutlardan söz eden arkadaşlarım,,
        –ordumun başında gerçek ama temiz hristiyanların olduğu dönemin komutanı var,,tepeden tırnağa zırhlı,,İSLAM müjdelendiğinde Müslümanlardan olmuş,,ordusuda aynı ona benziyor,,çok kalaba,,
        –siz ve biz daha önce Yaratıcımıza söz verdik,,,hatırlayan varmı ?? peki lilith in soyundan geldiğini zanneden ve kendini özel zanneden salaklar,,sizde hatırlamıyorsunuz değilmi ?? belkide işinize gelmiyor,,
        –hani büyü ve sihirle yada masonların 7 ve 10 lu halkaları ile yaptıkları enerji transferi ile insanların kimliklerini değiştirenler,,veya değiştirdiklerini zannedenler,,,,
        –ÇOK AZ ZAMANINIZ KALDI,,,Lanetlerin indiği kavimleri inceleyin,,aynı özellikleri destekleyen mutandların nasıl gazaba uğradığına şahidlik edeceğiz,,,
        –necronomicon,,,mezopotamya şeytanlarını şeytan bile tanıyamıyor,,onu bile sarsıyor,,kim oldukları belli değil,,,size daha öncede yazmıştım,,amerika bir çok topraklardan çekilme işlemi başlattı,,onun kuyruklarıda,,mecbur,,,nedenmi ?? bir türlü bir yere oturtamadığı ve suçlusunu bulamadığı asker ölümlerine açıklama yapamıyor,,
        –az zaman kaldı,,Ortadoğu topraklarındanda çıkacak,,,şimdilik ucubesi israil denilen uydu ama gerçek yahudilerin kabul etmediği israili korumak için yapıyordu herşeyi,,
        –bu bile kesmiyor,,kaçıyor,,şekli ve yapısı bozulmuş asker cesedlerinden gerçekten bıktı,,,

      • ali öztürk
        01 Temmuz 2021, 10:21

        –Afganistanda çekilmiş bir film var,,KANLI TOPRAKLAR,,bulun ve izleyin,,o film gerçek hayat kesitinden alındı,,ama bir türlü önlenemedi,,

  89. ali öztürk
    01 Temmuz 2021, 10:24

    –Hollywod yapımı ve afganistanda çekilmiş bir film var,,KANLI TOPRAKLAR,,izlemenizi öneririm,,o film gerçek hayat kesitinden alıntıdır,,

    • ali öztürk
      01 Temmuz 2021, 10:30

      –filmin orjinal adı red sands,,,kusura bakmayın iki tekrar yükleme yapmışım,,yani arkadaşlar bir kapıyı açtığınızda veya yıktığınızda,,,araştırma için bile olsa bilgisiz yapmayın,,,o kapıyı açtığınızda nasıl kapatacağınızıda bilmelisiniz,,
      –kimi merakla kimi başkalarına zarar verme kini taşıyanların hırslarının bedelini hem kendiniz hemde suçu olmayan sevdiklerinize ödetirsiniz,,,girdiği yerlerden çıkamyana o kadar çok insan varki,,keşke yapmasaydım diyorlar,,pişmanlar ama geride hiç bir nefes bırakmamışlar,,

  90. ali öztürk
    03 Temmuz 2021, 06:11

    –Yaşadığımız kaya parçası Dünya üzerinde hiç bir güç tek olamaz,,,Teklik sıfatı sadece Yaratıcımıza aittir,,bunu bütün Kainat kapsar,,
    –Dünya üzerinde gelmiş geçmiş tüm imparatorlukların karşıt güçleri vardı,,savaşlarda hep galibiyet almadılar,,yani tek güç kavramı hiç kimsenin elinde olması mümkün değildir,,
    –işte burada kötülük yada şer dediğimiz gücünde tek sahibi şeytan değildir,,şeytanı bile korkutan dehşetli güçlerin olduğunu bu alem içinde olanlar bilir,,hatta cin kavimlerinden marud yada merud denilen bir kavim hiç kimseyi tanımaz,,şeytan bile söz geçiremez,,
    –işte necronomicon dediğimiz bu olgu da şeytanı tanımıyor,,şeytandan bile kötü,,,zaten elinde olsa Dünyada tek canlı kalmazdı,,Yaratıcımız o kadar mükemmel denge sağlamışki hiç bir kusur yok,,yani hiç bir gücü tek vasfa yüklememiş,,
    –şimdilerde atom altı evren kuantum aleminde CERN de tüm proton içinde bulunan kuvarsları tutan tanrı parçacığı dedikleri bozonu tutamıyorlar,,ellerinde fırsat olsa bu parçacıkla Dünyada ne büyük kötülükler yapacaklar,,higs yani tanrı parçacığı denilen bu bozon bir anlık görünüp kayıplara karışıyor,,,
    –birde karanlık madde dedikleri ve tüm evreni kapsayan argümanı çözemediler,,karanlık madde demelerinin sebebi ise maddenin karanlık olması değil,,çözülememesi,,,
    –Dünyada yaşayan tüm insanlık için bilim belli bir sınırda bırakılmıştır,,ilerisi çok büyük bir güç olur aynı zamanda denge bozulurdu,,

  91. ali öztürk
    07 Temmuz 2021, 08:12

    –Dünya 3 kavramda varolmuştur,,herşeyin temelinde tez—antitez ve sentez vardır,,
    –Yüce Yaratıcımız hem yaratmış hem her daim sevk eden bir görselle TEZ koymuştur,,
    –İnaç ve semavi dinler bir tezdir,,,,şeytan ise antitezdir,,,yani zıddıdır,,,
    –Sentezi ise insana bırakılmış,,misafirhanei Dünyamı ,,yoksa bu perdenin gerisindeki gerçeklermi ??…
    –hani şöyle der bazı gerzekler,,bu kadar acı neden ??..
    –kabullenemediği gerçek ise buranın bir sınav salonu olduğu ve kağıdınıza yazdığınız kompozisyon ödevinde ne düşündüğünüzdür,,bize verilecek not ise bu kadar alemi gördün ,,,yedin içtin,,,şehvetlendin,,,mal sahibi oldun,,,çocuk sahibi oldun,,,hayvan kestin yedin,,yada bitkileri köklerinden söküp yemek yaptın,,
    –Doğmadan önce nerdeydin ??,,hee babanın şeylerinde düşünerekmi hayat buldun,,,bu ilmin sahibi kim ?? bize sormayacakmı sana bu kadar şey gösterdim,,yiyecek depoların belli bir müddet sonra bitecek,,oysa toprağa bitki formunun tüm kopyası yüklenmiş çeşit çeşit sebze ve meyve sana sürekli olmayan yiyecek depoları ile sadece toprağa ektiğinde seni besledim,,,
    –hiç sormazmı bu kadar imkansız görünenle yaşadın ve zevk aldın,,,kim yapıyor bunu,,,kim veriyor,,bilimmi,,??,,hep gülerim,,bilim bir şey yaratmaz,,,SADECE YARATILMIŞ OLANI İNCELER,,üzerinde bazı değişiklikler yaparak dahada dibe batar,,Bilim dosdoğru kullanılırsa hem Yaratıcıyı tanır hemde işe yarar,,,
    –antitez şşeytan ise burada daha önce kine ve gurura kapılarak verdiği söz ile sürekli gururunu kurtadığını zannederek insana –boşver bu Dünyada yiyecen içecen ve sex yapacan boşver gerisini diyerek bizlerin hayvan gibi yaşamasını önerir,,bu kurtuluş değildir,,yada sorumluluktan kaçmakla bir yere varılmayacağını oda bilir,,
    –Sentezi ise İnsan yapar,,hayvanlar programlanmış canlılardır,,, yaratıcıyı tanır ve lisanı hali ile onu zikreder,,sorumluluğu yoktur,,
    –Bu Dünya denen yaşam formunda imtihan kağıdımızdaki fikirlerimiz önemlidir,,notu alacağımız ve ölümden sonraki mezar kapılarının açıldığı boyutta bize yerleşeceğimiz gezegenin kademesini belirler,,
    –ne biliyoruz,,belki daha önce farklı bir boyuttan geliyoruz,,burada çektiğimiz acılarda,,,ödüllerde oradan kalan sınav kağıdımızın sonucu,,???
    –hayatın ve yaşamın sonu yok,,her hayat başka bir alemin kapılarını aralar,,Çünkü Yaratıcımız ezelden ebede özelliği ile vardır,,yoketmiyor,,sadece bu boyutta ceza ve gazap almış formları,,daha dehşetli boyutlara taşıyor,,,onada biz cehennem diyoruz,,,
    –kainat dediğimiz katlarda o kadar çok galaksi varki,,hepsinin özellikleri farklı farklı,,sayıları o kadar çokki,,
    –Ve düşünün ölüm dediğimiz kapıdan geçtiğimizde,,bizim iki yanımızda 5.boyuttan ziyaretçi bizi başka galaksilere taşıyor,,,Dünyada yaşadığımız hayat ve fikri düşüncemizle aldığımız nota göre belkide tek başımıza başka bir galakside bulunan bir gezegen üzerinde tek başımıza bırakılacağız,,peki sesimizi kim duyacak ?? peki o gezegenin özelliği nasıl hayatımıza geçiriliyor,,,çokmu soğuk yada çok sıcak ?? belkide yemek sorunu var,,yada sürekli asit yağmurları,,??,,yada vahşi canlılar bizi sürekli yemek isteyecek,,kime sesleneceğiz,,,kim yardım edecek,,,acıktığımızda toprağa ekecek tohum olacakmı,,,??
    –Yada taşındığımız gezegende herşey var,,,iyi not almışız,,,her türlü meyve yemek ve mükemmel ortam,,hiç bir şeye zorluk yok,,belkide tek başımıza kocaman bir gezegen,,
    –TEZ–ANTİTEZ—SENTEZ,,,,,yorumu çok iyi yapmalıyız,,,başıboş hiç bir canlı yok bu EVRENDE,,,

  92. ali öztürk
    28 Ekim 2021, 20:14

    –gülümse çekiyorum,,gönderdiğin demonlar sana geri geldimi,,??
    –işin garibi hepside Lut kavminin şeytanlarıydı,,bakalım sen nasıl karşılayacaksın,,senden intikam almaya geldiler,,neden bizi gönderdin…???
    –ver bakalım cevabını,,,dingil,,,

  93. ali öztürk
    28 Ekim 2021, 20:23

    –evet arkadaşlar,,biraz uğraş içerisindeydim,,bazı hafife aldığım objelerin köleleri kızmış,,kendilerine benzeyen demon ve reptilian dedikleri düdükleri göndermiş,,
    –gelenler yani bana gönderdikleri Lut kavminin gazaba uğramış şeytanlarının torunlarıydı,,
    –kafasına göre beni ibne yapacakmış,,,şimdi başına sarılan işe nasıl cevap verecek izliyorum,,sarıldıkça sıkıyorlar,,ve kendini bir bk zanneden bu pislik özür diliyor,,
    –benim her zaman söylediğim SLOGAN şudur,,çıkmayı bilmediğin kuyuya girmeyeceksin,,
    –ben hiç bir zaman Yüce Yaratıcımızın kınayıp gazaba uğrattığı kavimlerin yaptıkları sapıklığı,,, bu işi yapanlarının bile başına bulaşmasını istemem,,yoksa bu pisliklerden bir farkım kalmazdı,,,
    –ama kendi gönderdikleri bile değişime uğradı,,başka amaç için sıkıyorlar,,neden sorusuna cevap ver bakalım..karşına kale çıktığında ne yapacağını merak ediyorum,,

  94. ali öztürk
    28 Ekim 2021, 20:32

    –sen nakışı işleyen NAKKAŞI bile tanımıyorsun,,,sen bu meydanı boşmu sandın,,,senin kendi yanındakilerden bile haberin yok hırt,,
    –bir kaç annunaki ve reptilian masalı ile herşeyi öğrendiğinimi zannediyorsun ??
    –iki üç negatifi yöneterek kralmı oldun ??..sizin ciğerinizin içini bilirim ,,şartlanmış paranoyak egolarınızın bu alemi esir alacağınımı düşündünüz,,
    –sizin hırsınıza hizmet etseydi mistik yada kuantum alemi,,,,,,,evren paramparça olurdu,,
    –daha ipleri bile tutmayı bilmiyorsun,,,azıcıkta ben güleyim,,çünkü çözmek ve ikna etmek bazen uzun zaman alıyor,,,azcık sende uğraş bakalım,,çayımı koydum,,telekinetik olarak izliyorum senin fasulyeden egolarını,,şifreli sözü söylemeden seni bırakmayacağım,,çünkü benim sınırlarıma saldırdın,,sonucuna katlanmak zorundasın,,,keyfini sürmek elbetteki hakkım,,

  95. ali öztürk
    28 Ekim 2021, 20:50

    –bazı insan müsveddelerine hayat kolay gelir,,,taaaaki sert bir taşa çarpana kadar,,herşeyi büyü ve sihir ile halledeceğini zanneder,,ama farkına bile varmadığınız hatta önem vermediğiniz bir insan size öyle bir ders verirki,,,,bu neydi ya der zavallı,,hiç kimse kendini ulaşılmaz veya geçilemez zannetmesin,,,şeytan bile tek değil,,onu bile korkutan daha dehşetli yaratıklar var bu alemde,,hiç kimse zafer kazanma ve sarhoşluğunu yaşama keyfine sahip değildir,,
    –zafer sadece Yaratıcımıza aittir,,onun kibirli olma inisiyatifi Teklik azamından gelir,,
    –her bilek bükülür,,bileği her bükenide büken bir garip çıkar,,işte öyle tuhaftır ÖZ,,
    –bu kainatta sözü geçen ve dinlenen bir TEK vardır,,perdeler gözlerimize kapalıdır,,,
    –tıpkı kahramantepede çıkan gizemli sorular gibi,,,yanınızdan bir anda kaybolan ve geri gelen insanları görürsünüz,,daha önce adından söz ettiğim solucan delikleri gibi,,orada aranan unsurda bu,,

  96. ali öztürk
    04 Kasım 2021, 09:00

    –unutmayın arkadaşlar,,kuantum alemi dileklerin ve duaların hamur ve karmaşık ilkeler taşıyan öğelerini temsil eder,,Yüce yaratıcımız bize burada sıkıntı duyduğumuz veya özür mekanizmamızın beden ve ruhumuzu rahatlatabileceğimiz bir alan açmıştır,,,
    –secdede iken söylediğimiz herşey evrenin en ücra köşelerine kadar ulaşır,,
    –kuantum alemi komutlarla çalışır,,komutların hükmünü ise Yaratıcımız belirler,,özellikle namaz kılarken secdede söylememiz gerekn komut esnasında kalbimizi harekete geçirerek dua ve isteklerin hedef noktasını taşır,,boşverin ateistleri,,onlar kuantumun fiziği ile uğraşıyor,,oysa çözümleyemedikleri %85 lik bir alan var,,çözemeyecekler,,,,işte burada Yaratıcının izni lazım,,
    –ani olarak görülüp kaybolan higs bozonu dedikleri elemanı yakalayamayacaklar,,çünkü yapısına ters,,bu bozon komut sisteminin en büyük özelliğini taşır,,hareketlerinide ruhtan alır,,yani kalbi beyni ve sine komutlarının aynı anda çalışması,,
    –ne yazıkki Cernde şeytani kapıların açılması çalışması var,,iblisleri bu kapılardan Dünyamıza çağırmak ve Dünya kralları olmak istemi ile hareket ediyorlar,,olmayacak,,çünkü zamanı değil,,
    –birde insanın Dünyadaki gelişimini tamamlaması gerekiyor,,,buna her zaman iblis takoz vuruyor,,ters kombinasyon var,,bu sistemin içinde,,
    –insan eğer Yaratıcısının ona yüklediği özellikleri bir bilse varya,,,Uzay ve evren ötesi varlık olup tüm yıldız geçitlerini ve solucan deliklerini çalıştırabilecek güce ulaşır,,
    –Tabiikide bu özellik fiziksel ve bilim yolu ile olmayacak,,nedenmi ??
    –eksik kalıyor,,iki sistemin aynı anda çalışması gerek,,bir ateistin buna ulaşması imkansız,,bu kadar sistem içindeki mükemmeliyeti görüpte geri durmak gerçekten zeka özürlülüğü,,
    –büyü ve sihir denilen salaklıkta bu sistem kullanılarak gerçekleşir,,aslında negatif boyutta hareket etme dileği yatar,,kuantumda bunuda Yaratıcımız iblisin sözü ile açık bırakmıştır,,ama özürlüdür ve bedel ister,,sonuçta bu sistemi kullanan ağır bir bedel öder,,şartları budur,,
    –Kalbi olarak Yaratıcıya yönelen beden ve ruhun dans pistidir kuantum alemi,,,ve evrenin yapı taşını oluşturur,,unutmayın komutlarla çalışır,,ve şunuda unutmayın her dileğin veya duanın bedelinide ister,,çünkü çarşaf yırtılmış geride gizem kapısı açılmıştır,,,

  97. ali öztürk
    04 Kasım 2021, 11:21

    –bu arada arkadaşlar,,bana hücum eden şahısın sağ tarafına inme indi,,ağzı ve dilide çalışmıyor,,,beyninde bir ur tespit ettiler,,nasıl bu kadar büyüdüğü ile ilgili sorular soruluyor,,çünkü bu büyüme esnasında bir çok olgu ortaya dökülür,,ama hiç bir belirti vermemiş,,benimle ilgisi varmı diye soranlara şunu diyeceğim,,evrende hiç bir şeyi çiğneyip geçme izni yok,,asla kendimle övüneceğim bir gücümde yok,,,
    –ne kadar geri çekilirseniz o kadar yumruk yersiniz,,sınırlarınız çiğnenirse bedelini öder şahıs,,bunuda sizin evrenle olan bağlantınız sağlar,,yani yine kuantum objesi açığa çıkıyor,,çünkü oralarda dolaşan bir negatif varsa ahmak gibi ortadadır,,siz Yüce Yaratıcınıza güveniyorsanız ölüm korkusundanda sıyrılırsınız,,,ne kaybederki insan,,??
    –ölüm ve mezar kapıları başka bir boyuta açılan kapılardır,,tabiiki bunuda legal gerçekleştirmeli insan,,yani bir an önce varmak için intiharı seçenleri öte tarafta alkışla karşılayan şeytani bir nagatif bekler,,yol yanlıştır,,bedel ise acı,,

  1. 18 Kasım 2016, 00:12
  2. 24 Eylül 2017, 20:59

Yorum bırakın